Pregatirea usilor si ferestrelor pentru sezonul de iarna

Vremea continua sa se raceasca si iarna ne bate la fereastra. Inainte de a intra in iarna, este important ca proprietarii de case sa efectueze cateva verificari de rutina in jurul imobilelor pentru a se asigura ca sunt pregatiti pentru vremea geroasa care urmeaza. Ferestrele si usile sunt cam principalele zone ale unei case care ar trebui inspectate cu atentie inainte de intrarea in iarna, deoarece ele reprezinta cea mai mare sursa de infiltratii de aer rece.

In continuare, va oferim cateva sfaturi utile pentru pregatirea ferestrelor si usilor pentru a face fata cu brio vremii aspre de iarna care urmeaza. Inspectarea si pregatirea usilor si ferestrelor pentru sezonul de iarna nu numai ca va va ajuta sa va mentineti casa mai calduroasa, ci va va ajuta si sa economisiti bani la facturile la energie.

Ferestrele si usile care nu sunt etansate corespunzator vor permite aerului cald sa iasa afara si aerului rece sa patrunda in interior, facand casa dumneavoastra mai rece si mai inconfortabila. Aceste sfaturi de mai jos va vor ajuta sa va asigurati ca usile si ferestrele dumneavoastra func?ioneaza corect, astfel incat casa dumneavoastra sa fie mai calda si mai eficienta din punct de vedere energetic pe timpul iernii.

* Inspectati benzile de etansare de la toate ferestrele si usile casei dumneavoastra pentru a va asigura ca nu exista scurgeri care ar putea cauza pierderi de caldura.
* Verificati tocurile din jurul usilor si ferestrelor pentru orice semne de degradare sau deteriorare. Daca ramele se deterioreaza, este posibil sa fie nevoie de a fi inlocuite.
* Examinati toate usile si ferestrele pentru eventuale fisuri, goluri sau sticla sparta si, daca este necesar, inlocuiti-le.

Urmand aceste sfaturi simple, puteti contribui la mentinerea aerului rece din iarna afara si va puteti mentine casa mai calduroasa si mai eficienta din punct de vedere energetic.

Daca simtiti ca usile sau ferestrele trebuie sa fie inlocuite, nu mai stati pe ganduri si contactati Klass Coating System inainte ca primul val de ger al iernii sa soseasca. Usile si ferestrele cu profile PVC Klass vin intr-o gama larga de stiluri si culori, iar capacitatea de etansare este una de cea mai buna calitate. Nu lasati aerul rece de iarna sa se strecoare in casa dumeavoastra. Inspectati-va ferestrele si usile in aceasta toamna si contactati-ne daca aveti nevoie de usi sau ferestre cu profile PVC. Va stam la dispozitie prin intermediul numarului de telefon 0374 078 888 sau trimitand un mesaj pe adresa de email office@klassprofile.ro. De asemenea, ne puteti lasa un mesaj completand formularul de contact de pe site sau pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!