Klass Coating System – Producator de top de profile din PVC pentru ferestre si usi

Stiai ca PVC-ul este cel mai raspandit material din lume dar si cel mai vechi? A fost descoperit in secolul XIX si a evoluat enorm de atunci, beneficiind de proprietati din ce in ce mai ecologice si rezistente. In ceea ce priveste usile si ferestrele, tamplarie PVC este o alegere excelenta.

Actualmente, ferestrele si usile PVC sunt elemente care nu pot lipsi din constructia niciunui imobil conceput fie pentru uz personal, fie pentru uz profesional. Unul din principalele motive este ca ferestrele si usile PVC sunt deosebit de utile cand vine vorba de eficienta termica si au o durata de viata mai lunga decat cele traditionale.

 

Se regasesc pe orice tip de model

Reputat pentru supletea sa unica, PVC-ul se adapteaza tuturor formelor si tuturor stilurilor. Fie ca este vorba de ferestre PVC oscilobatante, culisante sau ferestre ghilotina, niciun model nu face exceptie de la utilizarea PVC. In privinta culorii, deja exista mai multe optiuni, nu ne mai limitam la clasica culoare alba pentru geamuri si usi.

Profilele din PVC produse de Klass Coating System au reusit sa obtina cele mai bune rezultate in privinta eficientei in comparatie cu profilele din lemn sau aluminiu.

 

PVC este un material reputat pentru performanta sa energetica

O buna izolare a usilor si ferestrelor este indispensabila, din motive economice dar si pentru confort si pentru protejarea mediului inconjurator. Datorita camerelor de etansare, PVC ramane cel mai bun izolant pentru ferestre.

 

Este mai ecologic decat crezi

Contrar ideilor preconcepute, PVC-ul figureaza printre cele mai ecologice materiale de constructie existente pe piata. Este, de altfel, concluzia la care a ajuns un studiu realizat de un grup de cercetatori mandatati de US Green Building Council, responsabili cu atribuirea unei certificari LEED cladirilor durabile. Acestia din urma au stabilit o analiza a ciclului de viata a PVC-ului in raport cu diferite materiale precum lemnul, otelul, linoleum si aluminiu. S-a dovedit ca PVC-ul este materialul cel mai durabil dintre toate. Ciclul sau lung de viata (40-50 de ani) permite compensarea energiei si a resurselor folosite pentru a-l produce. In plus, PVC-ul este 100% reciclabil.

 

Este o alegere mai economica pentru usile si ferestrele tale

Aspectul economic joaca un rol important in alegerea unui material. PVC-ul este considerat cel mai abordabil si cel mai rentabil pe termen lung pentru usi si pentru ferestre. Stiai ca pentru ferestrele din lemn, costurile de intretinere pe 25 de ani sunt mai mari decat cele generate de ferestrele din PVC?

 

Ferestre si usi cu o lunga durata de viata

Numeroase sunt avantajele oferite de alegerea unor usi si ferestre din PVC. In afara faptului ca izoleaza termic si fonic mult mai eficient decat cele clasice, au costuri mai mici si durabilitate crescuta. Pot oferi o economie cu pana la 30% fata de usile si ferestrele traditionale si te poti bucura de ele, fara probleme, pana la 50 de ani, putem afirma fara sa gresim ca vei beneficia de ferestre si usi care drueaza o viata intreaga.In plus, sunt foarte usor de intretinut, au nevoie de intretinere minima. Nu se deterioreaza ca si usile si ferestrele din lemn.

 

Ferestrele si usile PVC au un raport cost/calitate foarte bun

Ferestrele si usile din PVC ofera avantaje cat se poate de clare in privinta costurilor, atat pentru achizitii cat si pe tot parcursul ciclului de viata. Un cadru din lemn este cu 20-30% mai scump decat un profil din PVC si fererstrele din aluminiu au si ele un cost mai ridicat, cu aproximativ 30%. Pe termen lung si costurile sunt economisite, pe baza unui potential ridicat de economisire a energiei si intretinerii minime pe intreaga sa durata de viata, mai mare de 50 de ani.

Daca doriti sa luati legatura cu echipa Klass Coating System o puteti face prin intermediul formularului de contact de pe site, sau sunand la numarul de telefon 0374 078 888.

De asemenea, va stam la dispozitie si pe pagina de Facebook sau la adresa de email office@klassprofile.ro

 

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!