Fondata in anul 2007, compania romaneasca cu capital integral privat, Klass Coating System este astazi unul din principalii furnizori de solutii destinate sistemelor de profile pentru ferestre si usi din PVC, din Europa.

Primii 10 ani de activitate au constat intr-un lung sir de investitii, dezvoltare, cercetare, relationare cu parteneri din intreaga lume, toate ducand la pozitionarea companiei noastre ca si furnizor de incredere. Inovatia continua si controlul calitatii sunt factorii care stau la baza dezvoltarii noastre.

Misiune

Constant ne gândim la inovație pentru a respecta calitatea și a produce valoare.

Valorile

pe care le promovăm ne reprezintă și ne impactează și la nivel personal: permanent ne încurajăm angajații și colaboratorii să își însușească aceste principii și să le aplice în activitățile lor. Investim constant în perfecționarea produselor și serviciilor noastre, urmărind să fim întotdeauna un sprijin important pentru clienții noștri.

Viziunea

noastră este de a deveni lideri pe piața din România, iar KLASS COATING SYSTEM să fie considerat etalon pentru produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Alocăm permanent resurse pentru îndeplinirea acestui scop și toate eforturile noastre sunt concentrate în această direcție.

Cum se fabrica?

Extrudare

TEHNOLOGIE DE VÂRF

Pentru obținerea profilelor PVC la standarde internaționale folosim linii de extrudare Theysohn și sisteme de matrițe austriece de ultimă generație.

CAPACITATE MARE DE PRODUCȚIE

În fiecare an investim în noi linii tehnologice și sisteme de matrițe, ceea ce ne plasează în topul producătorilor de profile PVC din regiune.

CARACTERISTICI TEHNICE

Oferim sisteme complete de profile din PVC cu adâncimi constructive cuprinse între 60 mm și 82 mm, însoțite de o gamă de accesorii și armături comune, ceea ce generează eficientizarea stocurilor partenerilor. Profilele din PVC sunt produse conform regimului de Climă Severă și agrementate pentru Rezistența la Apă, Aer, Vânt, Îmbătrânire accelerată și Foc.

ÎNFOLIERE

Nu multă lume știe că în momentul producției, profilele PVC ies din liniile de fabricație albe sau cu o culoare de bază care este în general maro închis. Pentru a căpăta noblețea unei imitații de lemn sau eleganța unei culori metalice cum ar fi gri antracit, profilele din PVC urmează un proces tehnologic denumit simplu - înfoliere. Calitatea înaltă a profilelor KLASS este întreținută de foliile cu protecție UV folosite, care conferă produselor noastre rezistență împotriva îmbătrânirii, făcăndu-le ușor de întreținut și potrivite oricărui stil de amenajare. În 2022 am reușit să ne poziționăm pentru al treilea an consecutiv ca cel mai important prestator de servicii de înfoliere din partea centrală și de sud-est a Europei.

MALAXARE

În secția Malaxare punem bazele obținerii profilelor PVC la standarde internaționale de calitate. Colaborăm cu furnizori riguros selectați, din Uniunea Europeană, Japonia și Statele Unite ale Americii. Pe lângă policlorură de vinil, șarjele noastre conțin și aditivi organici funcționali, care au rolul de a îmbunătăți proprietățile profilelor obținute. Mix-ul de materie primă este stabilit și cântărit cu atenție de specialiștii KLASS, în funcție de tipul de produs lansat în producție. Profilele noastre nu conțin plumb și respectă normele de protecție a mediului înconjurător.

RECICLARE

În secția Reciclare procesăm deșeurile generate în fabricație, cât și pe cele colectate de la partenerii noștri. Strategia de dezvoltare a companiei noastre este în concordanță cu acordurile de mediu la nivelul Uniunii Europene, în vederea reducerii emisiilor de carbon și creării unui mediu înconjurător cât mai verde.

ENERGIE VERDE

Economisim energie, economisim resurse și asigurăm viitorul copiilor noștri! Profilele KLASS sunt 100% ecologice, atât din punct de vedere al rețetelor de fabricație, cât și datorită faptului că folosesc ENERGIE VERDE produsă de parcul fotovoltaic de 0,6 MW instalat.

CONTROLUL CALITĂȚII

Profilele KLASS sunt testate fără milă atât în laboratoarele proprii cât și în laboratoare independente, conform standardelor internaționale în vigoare. Controlul Tehnic de Calitate se efectuează în linie pe toate schimburile, iar probele de material sunt prelevate, analizate și păstrate conform standardului SR EN 12608 - 1/2016.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!