Cum sa alegi stilul de fereastra potrivit pentru locuinta ta

fereastra

Alegerea unor ferestre noi pentru locuinta ta poate fi o decizie complicata de luat, mai ales cand exista atat de multe optiuni diferite de avut in considerare. Cu o varietate de culori, materiale si stiluri de analizat, exista o multime de presiuni asupra proprietarilor de case care sunt in cautarea unui set nou de ferestre frumoase si eficiente din punct de vedere termic. Reprezentand o mare parte din exteriorul unei case, este important ca proprietarii sa aleaga un stil si un design de ferestre care sa arate elegant.

In cele ce urmeaza vom examina patru stiluri diferite de ferestre din care poti alege pentru a te ajuta sa reduci gama imensa de optiuni si sa faci alegerea perfecta pentru locuinta ta.

Ferestre batante

Fereastra batanta este cea mai populara alegere in randul proprietarilor de locuinte. Avand un design care se deschide spre exterior, ferestrele batante sunt incredibil de versatile si se potrivesc bine atat la casele moderne, cat si la cele traditionale. Ferestrele batante sunt incredibil de eficiente din punct de vedere termic. Cu aspectul lor traditional, ferestrele batante sunt ideale pentru casele de epoca sau de patrimoniu, dar se pot potrivi bine si cu proprietati mai moderne datorita aspectului clasic si discret.

Fereastra tip ghilotina

De obicei intalnite in casele de epoca din Marea Britanie, ferestrele glisante verticale adauga o nota de eleganta unei proprietati. Fie ca optezi pentru ferestrele traditionale din lemn sau pentru cele mai moderne din PVC, fiecare stil ofera performante termice exceptionale si mentine casele incredibil de sigure. In ziua de azi, producatorii combina tehnologia secolului 21 cu stilul clasic pentru a oferi o fereastra tip ghilotina de inalta calitate care da viata unei proprietati.

Ferestre oscilo-batante

Fereastra oscilo-batanta ofera mai multa flexibilitate pentru proprietarii de locuinte, deoarece balamaua special conceputa inseamna ca fereastra poate fi deschisa spre interior la 90 de grade, dar si inclinata spre inainte. Cel mai bine se potriveste persoanelor care locuiesc in cladiri inalte, designul inteligent al ferestrei oferind niveluri incredibile de ventilatie si, de asemenea, asigura un acces usor pentru a curata exteriorul ferestrei in siguranta din interiorul locuintei.
Disponibile in varianta PVC, ferestrele oscilo-batante reprezinta o inlocuire fantastica sau o adaugire nou-nouta la casa ta. Fabricate din materiale de inalta calitate, ferestrele au o rezistenta excelenta la deformare si vor dura multi ani.

Ferestre tip bovindou

Cunoscuta si sub numele de fereastra de arc, ramele ferestrei ies din perete si este alcatuita din trei pana la sase ferestre cu dimensiuni si forme egale. O fereastra de tip bovindou poate adauga un caracter real unei proprietati si spatiu suplimentar la zona de locuit.

Daca v-ati hotarat asupra unor usi sau ferestre cu profile PVC, puteti contacta Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro, sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!