Ferestre cu balamale ascunse: care sunt avantajele lor?

Ferestre cu balamale ascunse

In prezent, clientii si producatorii de ferestre acorda o mare importanta nu numai securitatii si izolatiei termice, ci si esteticii. Balamalele sunt elemente discrete, dar esentiale, care influenteaza functionalitatea si aspectul ferestrelor. Tamplaria cu asa-numitele balamale invizibile a devenit deosebit de populara. Care sunt avantajele oferite de ferestrele cu balamale ascunse? Ferestrele cu balamale ascunse, cunoscute si sub numele de ferestre cu balamale invizibile reprezinta o alegere tot mai frecventa pentru clienti. Ele sunt alese in principal de persoanele care apreciaza solutiile estetice. Esti unul dintre acestia? Afla de ce balamalele ascunse la o fereastra nu reprezinta doar o tendinta, ci un standard in arhitectura moderna.

Ferestre cu balamale ascunse: ce avantaje ofera?

Exista tamplarii care utilizeaza accesorii speciale de inclinare si intoarcere, numite balamale invizibile, care sunt complet ascunse in zona de rabatare. Acestea permit deschiderea, rotirea si inclinarea libera a foilor de fereastra, la fel ca in cazul balamalelor standard. In pozitia inchisa, niciun element de legatura, inclusiv balamalele, nu este vizibil din exterior. Cum este posibil acest lucru? Elementele metalice care ies din cadrul ferestrei in cazul feroneriei standard sunt reconfigurate in acest model, astfel incat sunt complet „ascunse” in spatiul dintre cadru si foaia de fereastra.

Sunt balamalele ascunse o alegere potrivita pentru ferestre mari?

Te intrebi daca ferestrele cu balamale invizibile sunt o alegere buna pentru tamplaria de format mare? Cea mai buna! Aceste tipuri de balamale nu sunt concepute doar pentru a crea un efect estetic frumos, ci sunt si extrem de durabile. Asadar, pentru ferestrele de mari dimensiuni, poti opta cu usurinta pentru balamalele ascunse. Cu balamalele ascunse, suprafata maxima a ferestrei poate fi de pana la 3 m2! In acelasi timp, greutatea foii poate fi de pana la 150 kg.

Sunt ferestrele cu balamale ascunse etanse?

Balamalele invizibile la ferestre confera un aspect estetic, modern si minimalist tamplariei. De asemenea, utilizarea lor iti ofera libertate in alegerea geamului ferestrei, deoarece nu este necesar sa asortezi culoarea protectiei balamalei proeminente cu cea a geamului. Balamalele ascunse in camera uscata a ferestrei permit utilizarea unei garnituri de etansare neintrerupta a canatului pe intreaga suprafata a foii. Prin urmare, acestea imbunatatesc izolatia termica si etanseitatea ferestrelor si, in consecinta, eficienta energetica a tamplariei.

Sunt sigure balamalele invizibile la ferestre?

Ferestrele cu balamale invizibile ofera o protectie la fel sau mai buna impotriva efractiei decat ferestrele cu balamale standard. Cum este posibil acest lucru? Sistemul de inchidere al ferestrelor cu balamale invizibile consta, printre altele, in stifturi octogonale si in zabrele de otel standard sau antiefractie, care sunt potrivite si distribuite in jurul ferestrei. Securitatea ferestrelor cu balamale ascunse este influentata si de amplitudinea de miscare a foii, care poate fi de pana la 95 de grade daca cadrul ferestrei este pregatit corespunzator.

Sunt balamalele invizibile pentru ferestre durabile?

Iti este teama ca va trebui sa „platesti” aspectul estetic al ferestrelor prin durabilitatea redusa a acestora? Dimpotriva. Feroneria invizibila pentru ferestre se caracterizeaza printr-o durabilitate exceptionala si o uzura minima in comparatie cu ferestrele cu balamale standard. Datorita designului lor special, cu un asa-numit punct de pivot fix, acestea nu necesita nicio ajustare. In schimb, beneficiezi de un grad ridicat de stabilitate a imbinarilor si eviti probleme precum caderea foii sau nepunerea foii in cadrul ferestrei. Un alt motiv pentru care feroneria ferestrelor cu balamale ascunse functioneaza atat de bine este faptul ca nu exista niciun contact intre balamale si murdaria exterioara.

Sunt ferestrele cu balamale ascunse scumpe?

Esti tentat de ferestrele cu balamale invizibile, dar iti este teama de costuri? Multi oameni cred ca solutiile inovatoare sunt neaparat costisitoare. Insa noi credem contrariul. Balamalele invizibile, care imbunatatesc estetica tamplariei, imbunatatesc etanseitatea ferestrelor si izolatia termica a acestora, fiind in acelasi timp mai usor de curatat si nefiind nevoie de reglaje, pot fi comandate la un cost mai mic pentru ferestre de diferite dimensiuni.

Daca v-ati hotarat asupra unor usi sau ferestre cu profile PVC, puteti contacta Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro, sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!