Alege ferestre panoramice pentru living

ferestre panoramice

Ferestrele panoramice in living fac din aceasta incapere un spatiu in care sa petreceti mult timp pe parcursul zilei, devenind o parte integranta a lumii exterioare. O gradina mare, vecinatatea padurilor si a lacurilor, o priveliste spre munti? Nu trebuie sa renuntam la toate acestea alegand ferestre panoramice. Intr-adevar, ferestrele panoramice fac posibila crearea unui spatiu care sa se integreze in peisajul din jurul casei. Dar asta nu este tot. Ferestrele panoramice in living inseamna si un design frumos. Proiectate estetic in conformitate cu cele mai recente tendinte, ele confera un caracter unic nu numai camerei de zi, ci si intregii cladiri.

Ferestre panoramice – posibilitati nelimitate

Crearea unor ferestre panoramice frumoase, adica a unor geamuri foarte mari, nu mai reprezinta astazi o problema. Trebuie subliniat faptul ca geamurile mari nu afecteaza functionalitatea unei ferestre. Sistemele moderne fac posibila deschiderea si inchiderea libera a ferestrelor mari. Pentru a crea ferestre panoramice se pot folosi ferestre fixe sau batante, dar cel mai adesea se aleg sistemele glisante. In ciuda dimensiunilor mari, partea de deschidere a ferestrei poate fi operata usor si comod.

Ferestre panoramice in living – avantaje

Ferestrele panoramice in living prezinta o serie de avantaje. Unul dintre ele este ca acestea cresc considerabil valoarea estetica a camerei. Ele confera interiorului un caracter luxos si il maresc optic. De asemenea, ferestrele panoramice aduc multa lumina naturala in camera de zi, ceea ce creeaza un mediu de viata confortabil. De asemenea, ele reduc nevoia de iluminat artificial, iar lumina soarelui care intra in living incalzeste incaperea, reducand costurile cu energia electrica si incalzirea. Chiar si atunci cand sunt inchise, ferestrele panoramice creeaza o perspectiva care mareste spatiul de locuit.

Cu o suprafata de pana la 25 m², ferestrele panoramice reprezinta solutia ideala pentru un living spatios. Alegeti una sau mai multe ferestre glisante si deschideti camera de zi catre terasa si lumea exterioara pentru a crea un spatiu de locuit mare si unic, prin simpla apasare a unui buton. Atunci cand optati pentru ferestre panoramice, este important de retinut ca, datorita suprafetei lor mari, acestea vor fi mai greu de curatat decat ferestrele mai mici.

Ferestre panoramice in living si securitatea

Solutiile aplicate ferestrelor panoramice au ca scop asigurarea unei securitati maxime pentru utilizatorii acestora, atat in ceea ce priveste functionarea zilnica, cat si in ceea ce priveste protectia impotriva efractiei. Securitatea este asigurata de accesorii si geamuri bine alese, precum si de o structura solida si durabila a cadrului. Jaluzelele exterioare ofera o protectie suplimentara pentru ferestrele panoramice. Daca sunt bine alese, acestea protejeaza casa impotriva efractiei.

Daca v-ati hotarat asupra unor usi sau ferestre cu profile PVC, puteti contacta Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro, sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.