Cele mai bune ferestre pentru fiecare incapere in parte

Cele mai bune ferestre

O dimensiune unica nu se potriveste atunci cand vine vorba de ferestrele din diferitele incaperi ale casei. Selectarea ferestrei potrivite poate avea un impact urias atat asupra aspectului locuintei, cat si asupra senzatiei pe care o ofera. Factori precum intimitatea, ventilatia si aspectul estetic ar trebui sa fie luati in considerare atunci cand alegeti o fereastra pentru fiecare camera.

Living

Multora dintre noi ne place sa ne distram si sa socializam cu invitatii in living. Acest lucru inseamna ca o atmosfera calda si primitoare este esentiala pentru a crea un spatiu placut in camera de zi. Poate nu consideri ca ferestrele ar avea un impact urias asupra starii de spirit a oaspetilor, dar nimeni nu vrea sa intre intr-un spatiu asemanator unei pivnite pentru a se intalni cu prietenii. Includerea unor ferestre mari in living iti poate deschide vederea spre curtea frumos amenajata si poate insenina una dintre cele mai importante zone comune ale casei. Fereastra culisanta este ideala pentru living.
Daca iti place sa stai in aer liber si livingul este conectat la o terasa sau la un spatiu in aer liber, optarea pentru un sistem de usi culisante este o modalitate frumoasa si flexibila de a deschide camera de zi catre exterior.

Baie

Condensul, umiditatea si mucegaiul sunt aspecte care trebuie luate in considerare atunci cand se proiecteaza o baie, iar acest proces nu se opreste la ferestre. Un alt considerent cheie pentru ferestrele dintr-o baie este, evident, intimitatea, deci cum putem combina toti acesti factori? Un design de fereastra oscilobatanta poate fi super eficient intr-un spatiu de baie. Deschiderea ferestrei poate fi inclinata astfel incat sa ai o deschidere in partea de sus a ferestrei, perfecta pentru ventilatie!

Spalatorie

O alta incapere in care se acumuleaza umezeala si caldura este spalatoria, care este de obicei o idee neglijata in proiectare. O ventilatie adecvata in spalatorie este esentiala pentru a evita cresterea temperaturii in casa sau umiditatea nedorita care ar putea duce la aparitia mucegaiului. Asocierea ferestrelor potrivite cu aerisiri eficiente este o modalitate excelenta de a evita aceste circumstante inconfortabile. Ferestrele oscilobatante sunt o alegere excelenta si in spalatorie. Multe spalatorii au, de asemenea, o usa care se deschide spre curte si spre linia de imbracaminte. Usile culisante reprezinta o modalitate perfecta de a combina toate functionalitatile de care ai nevoie intr-o spalatorie, cu o deschidere oscilobatanta in partea superioara a usii, care, de asemenea, tine manerul usii departe de accesul din exterior.

Dormitor

Cele mai bune ferestre pentru dormitor pot fi determinate de o serie de factori si preferinte. Dorinta de intimitate intr-un dormitor este destul de larg raspandita, dar in functie de partea casei in care se afla camera si de nivelul acesteia, se poate schimba exact ceea ce ai putea cauta. Ferestrele culisante sunt o alegere populara pentru dormitoare, datorita fluxului mare de aer si capacitatii lor de a lumina o camera in timpul zilei, dar sunt, de asemenea, usor de ascuns cu jaluzele sau perdele pe timp de noapte.

Exista in ziua de azi pe piata o gama imensa de forme, dimensiuni si culori de ferestre pentru a se potrivi fiecarei incaperi din casa, toate acestea fiind eficiente din punct de vedere energetic.

Daca v-ati hotarat asupra unor usi sau ferestre cu profile PVC, puteti contacta Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro, sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!