Izolare termica: de ce este bine sa iti schimbi ferestrele?

Izolare termica

O izolare termica a locuintei este esentiala pentru a te simti confortabil si in largul tau. O locuinta izolata in mod eficient ne permite sa ne protejam de frig pe timp de iarna si ne protejeaza de temperaturile ridicate in sezonul estival. O buna izolare termica se poate obtine prin schimbarea ferestrelor atunci cand acestea sunt prea vechi sau nu mai sunt adaptate nevoilor curente. Schimbarea ferestrelor din locuinta ne permite sa castigam confort, sa realizam economii importante de energie, sa sporim valoarea patrimoniului nostru. In cele ce urmeaza iti vom spune de ce este bine sa iti schimbi ferestrele.

Imbunatatirea confortului

Simti cum aerul rece patrunde prin ferestrele tale? Sau, din contra, simti ca aerul din locuinta ta este irespirabil in special vara atunci cand temperaturile din termometru urca ametitor? Zgomotele provenite din exterior ti se par din ce in ce mai deranjante? Atunci poate a venit vremea sa iti schimbi ferestrele. Inlocuirea ferestrelor vechi cu o tamplarie PVC performanta din punct de vedere termic iti permite sa castigi confort si sa profiti de temperaturi placute, indiferent de anotimp. Nu mai este nevoie sa supraincalzesti locuinta iarna ca sa nu mai ai senzatia de rece sau de curent de aer.

Ferestrele izolante reprezinta cea mai buna solutie pentru a pastra o temperatura placuta in casa si pentru a nu mai lasa caldura sa scape din locuinta ta. Ferestrele cu profile PVC performante ofera protectie sporita impotriva temperaturilor ridicate in perioada caniculara. Cu o izolare eficienta a ferestrelor locuinta ta va fi mai confortabila, aerul va fi mai proaspat si mai respirabil.

Instalarea unor ferestre izolante permite in egala masura imbunatatirea confortului acustic. Zgomotul este perceput drept o cauza majora de disconfort si poate deveni periculos pentru sanatate: stres, tulburari ale somnului, boli cardiovasculare, etc. De aceea, protejarea locuintei de zgomote este un obiectiv major atunci cand vine vorba de renovarea unei locuinte. Pentru a reduce poluarea sonora poti opta pentru ferestre echipate cu sticle acustice, special concepute pentru a reduce zgomotele venite din exterior.

In functie de nevoile si cerintele tale, asigura-te de faptul ca alegi cea mai buna solutie de izolare pentru a alia peformantele termice, fonice si de securitate.

Realizeaza economii de energie cu o izolare termica eficienta

O izolare nepotrivita a ferestrelor cauzeaza un supraconsum energetic: prea multa caldura in lunile de iarna si climatizare excesiva pe timp de vara. Alegerea unor ferestre izolante iti permite nu doar sa te simti mai bine in propria locuinta ci si reducerea semnificativa a facturii energetice. Astfel nu va trebui sa schimbi modalitatea de incalzire, sa optezi pentru una mai puternica. Astfel, vei face economii indirecte.

Sporeste valoarea locuintei tale

Izolarea locuintei reprezinta o solutie potrivita pentru valorizarea patrimoniului. Daca vrei sa sporesti valoarea locuintei tale inainte de a o vinde spre exemplu, este important sa imbunatatesti eticheta energetica a bunului tau imobiliar. Consumul energetic si impactul pe care il are locuinta ta asupra mediului inconjurator intra in estimarea unui pret de vanzare. Cu cat locuinta este mai economica in privinta energiei cu atat se va vinde la un pret mai bun, mai ridicat.

Nu ezita sa instalezi ferestre izolante pentru a-ti spori confortul, pentru a reduce factura energetica, pentru a spori valoarea bunului tau imobiliar, actionand totodata in mod concret asupra mediului inconjurator.

Asadar, indiferent daca este vorba despre o lucrare de renovare sau constructie de la zero, daca aveti nevoie de usi sau ferestre cu profile PVC, puteti contacta Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro, sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!