Usi PVC potrivite decorului casei tale

Usi PVC

Iti poti imagina o casa fara usi sau ferestre? In niciun caz! Usile si ferestrele reprezinta elemente extraordinar de importante pentru casa ta. Ele sunt canalele prin care lumina naturala si aerul proaspat patrund in camere. Fara aceste elemente, o camera ar arata precum o temnita sumbra. Pentru a beneficia la maximum de aspectul ferestrelor este recomandabil sa acorzi o atentie sporita si usilor, facand astfel o combinatie ideala. Insa pe langa aspect, usile si ferestrele cu profile PVC pot sa ofere o multime de avantaje.

In special pentru casele nou-construite, gasirea unei combinatii perfecte intre usa si ferestre poate fi o sarcina provocatoare. Desi usile si ferestrele sunt elemente cruciale in aspectul general al unei case, precum si a confortului ocupantilor, acestea nu primesc suficienta atentie asa cum ar merita. De aceea, va recomandam sa nu faceti aceasta greseala de a le desconsidera. In cele ce urmeaza, ne vom indrepta atentia in special catre usile de interior si exterior.

Care este diferenta dintre usile de interior si cele de exterior?

Cu toate ca la prima vedere o usa este la fel indiferent ca e de interior sau exterior, adevarul este ca exista diferente importante intre ele. Usile de interior au dimensiuni standard si sunt mult mai usor de manipulat. Aceste usi sunt de regula mai ieftine datorita materialelor si modului de fabricare mai redus. Acestea pot fi din materiale solide sau cu miez gol – acestea din urma fiind, asa cum am zis, mai ieftine.

Pe de alta parte, usile de exterior indeplinesc sarcini mult mai complexe si sunt supuse unor situatii dure, astfel ca trebuie sa fie rezistente si durabile. De aceea, tot mai multi constructori in ultimii ani s-au indreptat catre usi PVC pentru casele nou construite sau renovate. Usile de exterior sunt proiectate sa reziste impotriva capriciilor vremii – indiferent ca vorbim despre ploi abundente sau soare arzator. Usile din PVC rezista cu brio multi ani, fara prea mari eforturi de intretinere din partea ta. Usile de exterior sunt si mai grele decat cele de interior, iar pretul poate fi ceva mai mare.

Cum sa cumperi usa potrivita pentru casa ta?

Iata cateva aspecte de care sa tii cont atunci cand mergi sa iti cumperi o usa de interior sau exterior:

Gandeste-te care va fi scopul usii. Poti fi tentat sa spui ca scopul este sa treci dintr-o camera in alta, insa este important de stiut unde va fi instalata aceasta usa pe care urmeaza sa o cumperi. Daca este la baie sau bucatarie umezeala poate sa le afecteze mai mult fata de usa de la dormitor, de exemplu. Asa ca trebuie sa stii dinainte ce iti doresti de la usa ta.

Asigura-te ca ai masurat corect. In cazul in care nu ai nevoie de o usa la dimensiune standard, este recomandabil sa masori cu mare atentie usa. Cu siguranta nu ti-ar placea sa te intorci acasa cu o usa prea mare sau prea mica… De asemenea, studiaza specificatiile unei usi inainte de a cheltui banii.

Materialul. Asa cum spuneam, materialul din care este confectionata o usa este foarte important. De aceea, usile din PVC sunt ideale pentru exteriorul casei tale. Sunt practice si necesita o intretinere redusa, putand face fata cu brio elementelor naturii, iar insectele nu se vor atinge de ele pentru a le deteriora. Mai mult, aceste usi pot fi si personalizate, astfel ca nu mai este nevoie sa te limitezi la culorile standard de alb sau maro.

Indiferent daca este vorba despre o lucrare de renovare sau constructie de la zero, daca aveti nevoie de usi sau ferestre cu profile PVC, puteti contacta Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro, sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!