4 modele populare de ferestre PVC

ferestre PVC

Ferestrele reprezinta ochii catre sufletul unei case. De aceea trebuie sa alegeti cu grija atunci cand va decideti sa cumparati ferestre PVC pentru locuinta. Ferestrele PVC adauga stil si pun in valoare arhitectura din interiorul casei dumneavoastra. Si, de asemenea, ele aduc in casa lumina naturala, va ajuta sa aveti costuri mai mici de incalzire si va ofera o priveliste asupra curtii sau a cartierului dumneavoastra.

Cand vine timpul sa va inlocuiti ferestrele existente sau sa instalati unele la o casa nou-construita, va trebui sa stiti care tip se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Fiecare fereastra ofera aspect si functii diferite, asa ca haideti sa trecem in revista cateva dintre cele mai populare tipuri de ferestre disponibile pe piata pentru a va ajuta sa faceti alegerea cea mai buna atunci cand alegeti ferestre pentru casa dumneavoastra.

 

Ferestre PVC cu deschidere laterala (stanga sau dreapta, dupa preferinte)

Acest tip de fereastra este poate cel mai popular de pe piata si se regaseste in mai toate casele din Romania si nu numai. Chiar daca exista multe alte modele, sansele ca intr-o anumita zona a unei case care foloseste ferestre cu profile PVC sa se afle si o astfel de fereastra sunt aproape de 100%. Acestea se deschid de la stanga spre dreapta sau invers.

Ele sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic si ofera casei o aerisire foarte buna. De asemenea, nu trebuie sa depuneti eforturi semnificative de intretinere a lor. Un lucru de care trebuie sa tineti cont cand folositi acest model de fereastra este sa nu o lasati deschisa complet cand afara bate vantul cu putere, altfel exista riscul sa se produca daune.

Ferestre PVC cu deschidere verticala

Acest model de ferestre PVC sunt foarte bune atunci cand nu aveti foarte mult spatiu deoarece deschiderea se face pe verticala, de jos in sus. Avand sine verticale, praful si mizeria nu se depun asa de usor precum in cazul altor modele si va este mai usor sa le curatati. In ceea ce priveste aspectul, ele sunt grozave pentru a fi folosite in casele mai vechi. Partea mai proasta este ca pot fi ceva mai greu de deschis decat alte modele.

Ferestre PVC cu deschidere laterala si inclinare

Acest tip de ferestre PVC poate fi deschis in doua moduri; atat pe laterala, stanga-dreapta sau invers, cat si pe verticala, spre interior, dar doar partial. Acest model este excelent pentru a va putea aerisi casa chiar si cand afara conditiile meteo nu sunt cele mai favorabile.

Daca doriti doar putin aer puteti deschide fereastra pe verticala si lasati aerul proaspat sa va inunde casa. Acest gen de mecanism se poate folosi inclusiv la usi. Singurele dezavantaje pe care le are acest model este ca necesita ceva mai mult spatiu in camera si, datorita mecanismului mai complex pretul poate fi putin mai mare.

Ferestre PVC cu deschidere glisanta

Un astfel de model pentru ferestre care se deschide prin glisare este perfect pentru camerele unde aveti probleme cu spatiul. Sunt similare cu ferestrele care se deschid vertical, doar ca aici directia de deschidere este pe laterala. Problema e ca etanseitatea nu este la fel de performanta precum alte modele si pot fi destul de greu de deschis si inchis, mai ales daca dimensiunea ferestrei este una mare.

Asadar, nu conteaza daca este vorba despre o lucrare de renovare sau constructie de la zero a unei locuinte, daca aveti nevoie de ferestre cu profile PVC, puteti contacta foarte usor reprezentantii Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro, sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!