Accesorii pentru ferestre si usi pentru imbunatatirea sigurantei casei tale

Piata este suprasaturata de diferite tipuri de stiluri si materiale pentru ferestre si usi. Cu toate acestea, atunci cand un hot decide sa aleaga o casa pentru a intra prin efractie, stilul sau materialul usii este lipsit de importanta, deoarece un intrus isi alege tinta in functie de cat de usor ii este sa gaseasca bresa de intrare. Prin urmare, in acest caz, nu strica sa fii precaut cu securitatea casei tale.

Exista o multime de accesorii pentru usi si ferestre care pot reprezenta un factor de descurajare pentru hoti si va pot proteja casa de potentialii intrusi. Acest lucru va va asigura in continuare ca dormiti mai bine stiind ca securitatea casei este asigurata in mod adecvat. Sistemele de securitate sunt deosebit de utile atunci cand mergeti intr-o vacanta sau pur si simplu intr-o seara in oras.

Dar elementele de siguranta ale casei nu inseamna neaparat ca vor strica si aspectul ferestrelor sau usilor, existand pe piata destule accesorii care aduc un plus de frumusete in acelasi timp cu plusul de siguranta.

Incuietori pentru ferestre si usi

Majoritatea hotilor sunt oportunisti care cauta cea mai usoara bresa de securitate pentru a-si croi drum in interior. Prima linie de securitate cu care se confrunta este, evident, incuietorile pe care le aveti pentru usi si ferestre. Se spune, pe buna dreptate, ca usa sau fereastra ta este la fel de durabila si robusta ca incuietoarea pe care o are si nu ar putea fi mai mult adevar in aceasta afirmatie. Indiferent cat de puternica este usa sau fereastra, o impingere sau o lovitura puternica o poate deschide cu usurinta daca incuietoarea nu este suficient de robusta.

Asigurati-va ca optati pentru incuietori cu surub care sunt renumite pentru ca sunt puternice si rezistente, in timp ce se patrund adanc in cadrul usii sau ferestrei, dovedindu-se a fi aproape impenetrabile pentru ca un hot sa treaca de ele. Lacatele de vinil, care au devenit din ce in ce mai populare, reprezinta o alta alternativa dura si sigura pentru care ati putea opta. In plus, nu uitati sa instalati incuietori cu cheie pentru toate ferestrele.

Jaluzele pentru usi sau ferestre

Jaluzelele nu numai ca protejeaza impotriva potentialilor intrusi, ci si completeaza perfect decorul casei tale, reusind sa adauge farmec omniprezent si exteriorului usii sau ferestrei tale. Ele nu numai ca ofera o modalitate eficienta de a va proteja casa, dar sunt si de departe cea mai atragatoare optiune, imbinandu-se perfect pentru a crea un aspect mai placut. Disponibil intr-o gama larga de materiale si stiluri, jaluzelele ofera securitate de incredere, impreuna cu vederi neobstructionate si aerisire atunci cand aveti nevoie.

Jaluzelele aduc adesea un plus uimitor oricarei case prin imbunatatirea usii sau ferestrei si in acelasi timp obstructioneaza vederea din exterior in interior, oferind astfel intimitatea de care aveti nevoie. Sunt usor de curatat si permit, de asemenea, sa filtreze cantitatea potrivita de lumina. Ele sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, fiind, de asemenea, disponibile intr-o varietate de stiluri si optiuni contemporane si minimaliste pentru a va infrumuseta cu adevarat interiorul casei, protejandu-va in acelasi timp de evenimente nedorite.

Bare pentru ferestre

Ferestrele si usile largi si expansive nu numai ca permit luminii sa pătrunda in casa ta ci reprezintă si un risc de securitate. Desi barele pentru ferestre nu sunt optiunea cea mai conventionala, barele decorative ajuta la adaugarea de intariri suplimentare ferestrelor si usilor, tinand astfel la distanta hotii si potentialii intrusi. Ele nu numai ca ofera un nivel suplimentar de securitate impotriva patrunderii fortate prin ferestre, dar arata si destul de frumos.

Indiferent daca este vorba despre o lucrare de renovare sau constructie de la zero, daca aveti nevoie de ferestre cu profile PVC, puteti contacta Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro, sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.