Cele mai apreciate tipuri de usi si ferestre din PVC in 2022

usi din PVC

Clorura de polivinil neplastifiata, cunoscuta in mod popular sub numele de uPVC, a devenit unul dintre cele mai utilizate materiale pentru interior si pentru ferestre din intreaga lume. Acesta ofera caselor si spatiilor comerciale o izolare excelenta impotriva intemperiilor, izolare fonica si securitate, toate fara a sacrifica aspectul estetic placut ochiului. Gama de usi si ferestre din PVC a crescut drastic de-a lungul anilor si este acum disponibila intr-o varietate de culori, texturi, stiluri, dimensiuni si modele, facand ferestrele si usile din PVC solutia ideala pentru orice proiect nou sau de renovare.

In comparatie cu ferestrele si usile din aluminiu, lemn sau otel utilizate in mod conventional, usile si ferestrele din PVC au rezistenta, robustete si durata de viata crescute. Datorita schimbarilor rapide ale tehnologiei, coroborate cu procese superioare de fabricatie, usile si ferestrele din PVC sunt construite pentru a rezista mai degraba decenii decat ani. In plus, sunt facute pentru a rezista la elementele dure ale naturii si, cu rezistenta incorporata la decolorare, impreuna cu intretinere minima, vor arata la fel de bine ca si in prima zi in care au fost montate. Sa aruncam o privire la unele dintre cele mai bine vandute ferestre din PVC si cele mai bine vandute usi din PVC utilizate pe piata in prezent.

Ferestre si usi batante din PVC

Practice, simple, dar sofisticate, ferestrele si usile batante sunt proiectate pentru a se potrivi cu decorul casei tale indiferent de stil si mentin atmosfera calda si senina. Aflandu-se cu usurinta printre cele mai utilizate modele de usi si ferestre, usile si ferestrele batante necesita o intretinere minima si sunt, de asemenea, incredibil de dure pentru a asigura un mediu fara probleme ani de zile. Mai mult, aceste ferestre si usi contribuie, de asemenea, la adaugarea unui plus de securitate cu caracteristici de ultima generatie, cum ar fi balamale puternice, blocare in mai multe puncte si sticla de siguranta laminata.

Usi glisante din PVC

Usa din PVC cu glisare ofera o optiune eleganta pentru a crea spatii de locuit unice si inspirate. Concepute special pentru a rezista testelor vremii grele, usile glisante ofera o solutie inovatoare si eleganta pentru maximizarea privelistii folosind intinderi largi neintrerupte de sticla. Dispunand de o functionare aproape fara efort a cercevelelor si de un aspect arhitectural instantaneu, aceste usi ajuta la asigurarea unei protectii de neegalat impotriva infiltratiilor de aer, praf si apa datorita proprietatilor sale superioare de etansare. In plus, aceste usi ofera, de asemenea, o eficienta energetica si o izolare fonica remarcabile, garantand, de asemenea, o lunga durata de viata cu intretinere redusa.

Usi glisante si pliabile din PVC

Designul unic al usii cu pliere glisanta din uPVC va poate ajuta sa va transformati casa, lasand sa intre lumina naturala, imbunatatind in acelasi timp securitatea si accesul. Aceste usi va ajuta sa va deschideti casa catre peisajul de afara datorita capacitatii sale de a se deschide complet. Acestea pot fi deschise fie la stanga, fie la dreapta pentru a crea o deschidere care poate fi la fel de mare ca dimensiunea tocului usii. De asemenea, poate fi prinsa in orice directie. In plus, ofera, de asemenea, securitate sporita, performanta de etanseitate la intemperii si izolatie, datorită faptului ca exista un spatiu neglijabil intre caneluri.

Indiferent daca este vorba despre o lucrare de renovare sau constructie de la zero, daca aveti nevoie de ferestre cu profile PVC, puteti contacta Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro, sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!