Tendintele de alegere a ferestrelor in anul 2022. Ferestrele din PVC in topul preferintelor

ferestrele

Cand se construieste orice tip de cladire, se folosesc diferite piese si materiale. Elementele de care orice constructor trebuie sa tina cont atunci cand construieste o cladire il reprezinta ferestrele, acestea avand roluri multiple – de la imbunatatirea aspectului si pana la cresterea eficientei termice. Prin urmare, este foarte important sa selectati materialul corect pentru fereastra cladirii ce urmeaza a fi construita.

O tendinta care isi va continua popularitatea si in anul 2022 se refera la ferestrele din clorura de polivinil neplastifiata (uPVC). Aceste ferestre din PVC ofera functionalitate ridicata, durabilitate crescuta si necesita eforturi de intretinere mai mici. uPVC a devenit o alternativa superioara ca material de constructie in industrie. Este preferat fata de alte materiale traditionale, cum ar fi otelul sau lemnul. Mai jos, vom prezenta cateva motive pentru care PVC-ul este atat de apreciat.

  1. Personalizarea stilului si formelor

Tendinta anterioara in ceea ce privesc ferestrele a fost aceea de a alege o fereastra doar pe baza aspectului acesteia. Dar, conform noilor tendinte, oamenii aleg ferestre elegante, cu diferite optiuni de personalizare a formei, cum ar fi ferestrele din PVC. Un bun producator de ferestre din PVC va poate oferi ferestre din PVC personalizate in functie de cerintele dvs., care se vor potrivi perfect, vor arata bine si vor fi stilate.

  1. Cele mai recente caracteristici de securitate

Noile tendinte de securitate in cadrul ferestrelor din PVC au depasit asteptarile oamenilor. Exista diverse caracteristici de siguranta care pot fi incorporate in ferestrele uPVC, robuste si ultra-usoare, cum ar fi geamurile cu strat dublu sau triplu si diferite sisteme de blocare in anumite puncte cheie. Acestea fac aproape imposibil ca un intrus sa intre in casa.

  1. Ferestre ignifuge

Siguranta la incendiu a fost intotdeauna una dintre principalele preocupari. Conform noilor tendinte, oamenii opteaza pentru ferestre din uPVC pentru a preveni raspandirea unui potential incendiu si pentru a ajuta la reducerea intensitatii acestuia.

  1. Ferestre izolate fonic

Mai ales in zonele urbane, zgomotul de multe ori devine insuportabil, iar oamenii cauta acum ferestre care pot bloca zgomotul de afara, adica sa fie izolate fonic. Materialul uPVC este perfect pentru aceasta sarcina deoarece este capabil sa reduca zgomotul din exterior cu mai mult de 50% in comparatie cu alte materiale traditionale.

  1. Ferestre rezistente la intemperii

Este frustrant pentru proprietari sa continue sa-si repare ferestrele atunci cand sunt deteriorate din cauza conditiilor meteo dure. In ultimul timp, oamenii au cautat ferestre care sa fie rezistente la intemperii si sa aiba o durata de viata mai lunga, precum ferestrele din PVC. Aceasta tendinta a oamenilor este intr-o continua crestere. Ferestrele din PVC au nevoie de intretinere redusa si pot tolera orice tip de vreme. PVC-ul are o durabilitate ridicata datorita lipsei de reactie cu aerul sau apa.

  1. Ferestre ecologice

In zilele noastre, din ce in ce mai multi oameni sunt ingrijorati de mediul in care traiesc si nu doresc sa cumpere produse care dauneaza ecosistemului. Ferestrele fabricate din PVC sunt reciclabile. Ele pot fi reutilizate pentru a face alte piese ce pot fi folosite in constructii, cum ar fi fitinguri sau tevi.

  1. Ferestre durabile

Alegerea ferestrelor din PVC care vor dura multi ani este o alta tendinta. O fereastra din PVC poate dura zeci de ani. Astfel, acest tip de ferestre este foarte prietenos si cu portofelul, ajutandu-va sa faceti economii pe termen lung. Ferestrele din uPVC sunt realizate din materiale foarte rezistente care pot face fata la situatii extreme. De asemenea, PVC-ul nu este afectat de coroziune sau putregai. In plus, razele ultraviolete (UV) sau expunerea la soare nu il afecteaza in mod deosebit.

  1. Ferestre eficiente energetic

Oamenii nu mai doresc ferestre doar pentru a vedea afara, pentru aspect sau aerisire. In ultimul timp, ei prefera ferestrele care ofera si o eficienta sporita din punct de vedere energetic. Ferestrele din PVC pot ajuta foarte mult la reducerea pierderilor de caldura pe timpul iernii si a impiedica aerul cald sa intre in casa pe timpul verii. uPVC este un conductor slab de caldura si nu transfera caldura din exterior in interior sau din interior catre exterior. Prin urmare, temperatura interioara este complet neafectata de ferestrele din PVC.

Ferestrele uPVC sunt foarte cautate nu numai de proprietarii de locuinte, ci si de constructorii comerciali, cum ar fi hoteluri, scoli, spitale, mall-uri si multe altele.

Indiferent daca este vorba despre o lucrare de renovare sau constructie de la zero, daca aveti nevoie de ferestre cu profile PVC, puteti contacta Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro, sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!