Care sunt principalele proprietati ale profilelor PVC?

In ultimii ani, PVC-ul a devenit un material inovator pe piata de profil din tara noastra.Practic, peste 70% din elementele de tamplarie au in structura PVC, iar asta se datoreaza avantajelor sale.Policlorura de vinil prezinta o serie de beneficii de luat in calcul, de care ar trebui sa tinem cont, ori de cate ori facem o achizitie.

 

In primul rand, vorbim despre un material usor, dar stabil, in aceeasi masura. Polimerul este dur si rezistent la actiunea factorilor chimici si mecanici.Cu o greutate redusa, profilele din PVC sunt usor manevrat si de depozitat, ceea ce constituie un avantaj pentru producatori.Comparativ cu alte materiale, ferestrele cu profil PVC sunt mult mai simplu de instalat. Spre exemplu, acestea reprezinta o varianta ideala in cazul spatiilor ce dispun de o suprafata vitrata de tip mediu.

 

Dupa cum bine stim deja, elementele de tamplarie pot avea dimensiuni standard sau pot fi personalizate, in functie de cerintele clientilor. PVC-ul se prelucreaza intr-un timp optim, fapt ce reduce timpul de executie al produselor.De remarcat sunt si proprietatile termoizolante, iar proprietarii ce au achizitionat ferestre cu profil din PVC au remarcat la scurt timp o eficienta din punct de vedere energetic.

 

Temperatura din interiorul locuintei este foarte importanta, cand vine vorba de starea noastra de confort. Tamplaria este o adevarata investitie, pentru orice imobil, deci ar trebui sa punem calitatea, pe primul loc.Conform statisticilor, s-a demonstrat faptul ca tamplaria din PVC isi pastreaza proprietatile o perioada de timp indelungata, chiar si pana la 40 de ani.

 

Deseori, actiunea factorilor de mediu este nociva pentru ferestre, mai ales daca acestea sunt fabricate din lemn sau alte materiale de o calitate inferioara.Totusi, ferestrele cu profil PVC sunt concepute pentru a face fata cu brio intemperiilor. Poluarea, conditiile de umiditate, socurile mecanice si coroziunea nu afecteaza structura PVC.Si din punct de vedere al preturilor de achizitionare, observam ca tamplaria din PVC are un pret competitiv, fiind chiar si cu 25% mai ieftina, comparativ cu alte materiale.

 

Polimerul este foarte des utilizat in industria materialelor de constructie, deci este versatil si usor de modelat. Ba mai mult, poate fi vopsit in orice nuanta, ceea ce inseamna ca se integreaza in orice design exterior.Acesta nu favorizeaza dezvoltarea microorganismelor sau a fungilor, deci se utilizeaza chiar si in cadrul unitatilor alimentare sau sanitare.Vorbim despre un material sigur, foarte bine testat, respectand toate normele de siguranta, de la nivel mondial. Este sigur si pentru mediul inconjurator, datorita faptului ca poate fi reciclat integral.

 

Referitor la productia tamplariei din PVC, s-a constatat un consum redus de energie electrica, de 3 ori mai mic, comparativ cu productia de aluminiu.Prin urmare, putem afirma ca profilul din PVC reprezinta cea mai buna varianta, pentru orice casa. Cand urmeaza sa alegem tamplaria potrivita, va trebui sa avem in vedere atat bugetul, preferintele in materie de design, dar si materialul din care sunt fabricate produsele, pentru a face cea mai inspirata achizitie.

 

Indiferent daca este vorba despre o lucrare de renovare sau constructie de la zero, daca aveti nevoie de ferestre cu profile PVC, puteti contacta KlassCoatingSystem prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.rosaucompletand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.