De ce ar trebui sa alegi PVC-ul pentru usile si ferestrele casei tale?

Inlocuirea ferestrelor sau usilor actuale este o sarcina pe care nimeni nu o asteapta cu drag din cauza dezordinii care se produce in casa, insa dupa o vreme ea devine o necesitate. Cu o varietate atat de mare de stiluri si culori, alegerea ferestrelor sau usilor potrivite poate fi obositoare, dar dupa ce totul este pus la punct satisfactia compenseaza orice efort. Daca mai adaugam faptul ca, alegand sa va inlocuiti ferestrele actuale cu ferestre din PVC, cu siguranta satisfactia va fi si mai mare vazand cum costurile pe care le aveti cu energia termica scad.

 

De cand si-a facut aparitia pe piata, PVC-ul a devenit usor-usor printre cele mai folosite materiale la nivel mondial atunci cand vine vorba despre tamplarie pentru case, apartamente sau cladiri industriale. Folosirea profilelor PVC continua sa fie tot mai raspandita si cota de piata acoperita creste de la an la an. Motivul acestei cresteri fulminante a utilizarii PVC-ului pentru usi si ferestre este ca acest material ofera o serie de avantaje la care, daca alegeti alte materiale, nici nu puteti visa. In cele ce urmeaza, vom explora cateva dintre aceste avantaje.

 

Nu necesita multa munca de intretinere

Viata alerta pe care o traieste omul modern ii ofera putin timp liber, iar acest timp liber este de preferat sa fie folosit altfel decat sa stea sa intretina usile si ferestrele. Nu este chiar cea mai placuta activitate de facut in timpul liber. Asadar, PVC-ul elimina aceasta necesitate si va ofera mai mult timp pentru activitati menite sa va relaxeze. Frumusetea PVC-ului vine si din faptul ca este complet rezistent la intemperii. Finisajul pe care il alegeti atunci cand va instalati usile sau ferestrele va ramane intact vreme de cateva decenii. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti pentru intretinere este sa curatati tamplaria o data la cateva luni cu o carpa umeda.

 

Eficienta energetica

Spatiile de locuit se simt de multe ori reci si curentii de aer provoaca mari neplaceri pe timpul iernii. Asta se intampla deoarece vechile ferestre nu beneficiaza de o izolare corespunzatoare si lasa aerul rece de afara sa patrunda in interior. PVC-ul este renumit pentru calitatile sale deosebite in ceea ce priveste izolarea termica si va pastra aerul rece afara unde ii este locul.Profilele Klass sunt produse in conformitate cu un Sistem Integrat Calitate – Mediu, avand la baza ISO 9001. Eficienta termica pe care o ofera este una de nivel inalt si ajuta la reducerea costurilor cu energia termica.

 

Siguranta

Daca verificati cu atentie, veti observa ca tamplaria din PVC este foarte dura si inflexibila, astfel ca deschiderea unei ferestre care e complet incuiata este o sarcina aproape imposibil de realizat in liniste. Totusi, pentru ca acest lucru sa fie complet realizabil, balamalele si incuietorile trebuie si ele sa fie de cea mai buna calitate.

 

Eleganta

Sunt unele persoane care considera PVC-ul ca nu ofera acelasi aspect placut precum alte materiale si ca, in comparatie, acesta pare doar un „plastic”. Insa in zilele noastre, varietatea de culori pentru tamplaria PVC a crescut semnificativ si acum este posibil sa va instalati ferestre cu profile PVC Klass care imita aspectul lemnului sau o alta culoare la alegere.

 

Indiferent de motivele pentru care hotarati sa va schimbati ferestrele actuale sau sa alegeti unele pentru cladiri nou-construite, PVC-ul este una dintre cele mai bune solutii de pe piata, iar acest lucru il veti observa imediat dupa ce casa va fi terminata si veti intelege de ce este atat de folosit la nivel mondial.

 

Daca te-ai decis sa inlocuiesti ferestrele existente si sa instalezi altele noi, usile si ferestrele din PVC de la Klass Coating System sunt alegerea suprema! Pentru detalii suplimentare ne poti contacta la numarul de telefon 0374078888, pe adresa de email office@klassprofile.ro sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

 

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!