Ferestre din PVC in culori personalizate. Topul celor mai utilizate culori pentru ferestre PVC!

Datorita versatilitatii si performantei sale, PVC-ul este o alegere populara de material pentru ferestre. PVC-ul poate fi construit si modelat intr-o gama larga de stiluri pentru a se adapta oricarei preferinte. Un alt aspect care demonstreaza versatilitatea PVC-ului este faptul ca ferestrele construite folosind acest material pot veni in orice culoare la care te-ai putea gandi, oferindu-ti libertatea de alegere atunci cand vine vorba de proiectarea ferestrelor tale! Cu toata gama de culori pentru ferestrele din PVC pe care o ai la dispozitie, tu ce alegi? Pentru usurinta alegerii, am adunat cateva dintre cele mai populare culori!

 

Ferestre din PVC in culoarea gri

Ramele ferestrelor din PVC in culoarea gri pot oferi un finisaj mai modern exteriorului casei voastre in comparatie cu alte culori neutre: puteti alege dintr-o gama de nuante RAL, care includ gri antracit, gri fier si gri deschis.

 

Sfat: O alegere populara: folia colorata care este aplicata pe rama din PVC poate avea un finisaj cu granulatie a lemnului. Proiectati-va ferestrele din PVC gri cu finisaj din lemn, in interior si in exterior, si continuati culoarea gri pe lemnul din interior, cum ar fi scarile si balustrada.

 

Ferestre din PVC in culoarea Crem

Potrivite mai mult pentru stilul de cabane sau case atemporale, ferestrele din PVC crem creeaza un aspect moale. Iese in evidenta, dar creeaza in acelasi timp un finisaj clasic casei tale: perfect pentru casele din zonele mai traditionale.

 

Ferestre din PVC in culoarea verde

Cu o varietate de nuante din care puteti alege, aveti la indemana de la masliniu la verde pal si fiecare nuantaintre ele. Verdele este o culoare izbitoare si poate face cu adevarat casa ta sa iasain evidenta fata de toate casele frumoase din jur.

 

Sfat: Nuantele de verde arata grozav pe casele din caramida crem si neutre.

 

Ferestre din PVC in culoarea neagra

Cea mai indrazneata dintre toate culorile neutre este negrul.Ferestrele negre din PVC creeaza o estetica industriala moderna exteriorului casei tale.

 

Sfat: Negrul este o culoare foarte populara pentru tot felul de design interior si exterior. Puteti imbunatati si mai mult exteriorul casei voastre continuand culoarea in gradina, vopsind gardul sau poarta sau asortati mobilierul de gradina cu ferestrele.

 

Ferestre din PVC in culoare alba

Ferestrele albe din PVC se potrivesc cu orice exterior de casa: fie ca aveti o casa moderna sau o casuta traditionala, albul este întotdeauna o alegere fantastică pentru un finisaj simplu, clasic.

 

Sfat: Pentru casele care au o multime de elemente decorative la exterior sau pentru ferestre mai personalizate cu multe detalii (cum ar fi vitralii sau baruri georgiane), albul este o alegere excelenta pentru rama ferestrei! Astfel culoarea nu distrage atentia de la detalii.

 

Ferestre din PVC cu aspect de lemn

Dacaiti doresti estetica ferestrelor din lemn, dar toate beneficiile pe care le aduce PVC-ul, atunci exista o optiune pentru tine! Oferim o gama larga de efecte de pete pentru lemn, inclusiv lemn de trandafir, stejar irlandez si efecte de lemn colorat, cum ar fi albastru oua de ratasi alb clasic.

 

Sfat: contrastul este cheia! Alegeti o culoare pentru lemn care sa iasain evidenta fata de restul casei voastre!

 

Daca te-ai decis sa inlocuiesti ferestrele existente si sa instalezi altele noi, usile si ferestrele din PVC de la Klass Coating System sunt alegerea suprema! Pentru detalii suplimentare ne poti contacta la numarul de telefon 0374078888, pe adresa de email office@klassprofile.ro sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!