8 mituri despre uPVC care sunt total neadevarate

Cand vine vorba despre instalarea ferestrelor la imobile nou-construite sau renovate, este posibil sa nu stiti ce material ar fi mai bine sa alegeti pentru acest scop. Recenziile si parerile contradictorii pe care le gasiti nu va ajuta deloc in acest scop? Ei bine, haideti sa va ajutam prin clarificarea unora dintre aceste mituri din jurul ferestrelor din PVC.

 

„Ferestrele din PVC sunt urate”

Profilele din PVC pe care le realizam noi vin intr-o gama larga de stiluri si culori. Ele pot fi realizate pentru a avea un aspect care imita lemnul, daca preferati, astfel veti beneficia atat de robustetea PVC-ului cat si de aspectul lemnului. De asemenea, puteti alege dintre optiunile de profil tesit sau inclinat. Le puteti personaliza oricum pentru a se potrivi cu restul casei sau pentru a adauga un strop de culoare; Ferestrele din PVC nu trebuie sa fie obligatoriu albe. Ferestrele noastre frumoase din PVC ofera casei o estetica neteda si curata, care va imbunatati atractivitatea acesteia.

 

„Condensul inseamnaintotdeauna geamuri defecte”

Ai putea presupune ca, daca ferestrele s-au aburit, atunci exista o defectiune la ele. Acesta nu este intotdeauna cazul. Adesea, condensul poate aparea chiar daca ferestrele sunt in parametri optimi. Condensul se formeaza atunci cand exista o diferenta de temperatura intre aer si geamul ferestrei. Uscarea hainelor in interior si gatitul pot incalzi aerul din interiorul casei si pot crea condens. Singurul moment in care condensul este o problema este daca se afla intre ferestrele cu geam dublu.

 

„uPVC este un plastic neatractiv”

S-ar putea sa fiti surprinsi sa aflati ca acel „u” dinaintea PVC-ului inseamna„neplastifiat”. Acest lucru inseamna ca nu s-au adaugat plastifianti care sa-l faca mai moale. Cu siguranta nu este un plastic ieftin; este un material puternic, durabil, perfect pentru a face ferestre si usi.

 

„Ferestrele din PVC sunt scumpe”

Nimic mai fals. In realitate, ferestrele din PVC sunt unele dintre cele mai accesibile ferestre pe care le puteti cumpara in momentul actual. Acest lucru este ideal atunci cand luati in considerare toate beneficiile pe care le ofera casei voastre. Nu trebuie sa faceti compromisuri la stil, eficienta sau securitate atunci cand incercati sa economisiti bani.

 

„Ferestrele mele din PVC nu vor rezista”

uPVC este extrem de puternic si ofera protectie impotriva elementelor, precum si impotriva intruziunii. Ferestrele noastre au garantii de minimum 10 ani, dar ele vor dura mult mai multi ani dupa iesirea din garantie, astfel ca va veti putea bucura de ele decenii intregi.

 

„Ferestrele din PVC necesita multaintretinere”

Curatarea si intretinerea consumatoare de timp este ceva de care ne-am putea lipsi cu totii. Din fericire, cu ferestrele uPVC, aceasta nu este niciodata o problema. Indiferent de culoarea pe care o alegeti, nu va necesita revopsire; isi vor pastra acelasi aspect vreme de multi ani. Doar o simpla curatare cu apa si o carpa sau burete este tot ceea ce este necesar pentru a le mentine aspectul perfect.

 

„Ferestrele din PVC nu imi vor proteja casa”

Ferestrele realizate cu profilele din PVC Klass sunt extrem de rezistente la intemperii si va vor proteja casa de vant si ploaie. Cu ferestrele cu clasa energetica A, curentele de aer vor fi o problema a trecutului, iar casa voastra va ramane la o temperatura confortabila pe tot parcursul anului. Mai mult, ele sunt si foarte rezistente in cazul in care hotii vor dori sa va „viziteze” cand nu sunteti acasa.

 

„Toate ferestrele din PVC sunt la fel”

Acest lucru, din pacate, nu poate fi mai departe de adevar. Calitatea ferestrelor depinde de unde provin, precum si de cine le instaleaza. Pentru mai multe detalii in acest sens si a comanda profile din PVC ne puteti contacta la numarul de telefon 0374078888, pe adresa de email office@klassprofile.ro sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!