Beneficiile pe care le obtii montand casei tale usi din PVC

Usa de la intrarea casei tale este prima impresie pe care un vizitator o are asupra casei si chiar asupra ta. Este important sa faci o investitie inteleapta intr-o usa de intrare functionala, dar si atragatoare din punct de vedere estetic. Oamenii opteaza adesea pentru usi din lemn, dar chiar este asta cea mai buna alegere? In zilele noastre, o optiune populara si durabila pentru construirea de usi exterioare este PVC-ul. Haideti sa aflam de ce usile din PVC se dovedesc a fi cele mai bune pentru casa ta.

 

Aplicatii ale uPVC-ului

Inainte de toate, haideti sa aflam ce este PVC-ul si de ce este el atat de bun pentru producerea de tamplarie pentru usi si ferestre. PVC (clorura de polivinil) isi gaseste o varietate larga de aplicatii in constructii, electronice, ingrijire medicala, automobile, etc. uPVC, a carui preparare se bazeaza pe acest polimer flexibil (PVC), este neplastifiat si rigid. Procesul de producere al uPVC este simplu. Datorita adaugarii de plastifianti, greutatea PVC-ului este redusasi flexibilitatea acestuia este sporita. Fara adaugarea de plastifianti la PVC, uPVC este mult mai rigid si mai rezistent.Ca o alternativamai usor de intretinut la lemnul vopsit, uPVC este adesea folosit pentru ramele ferestrelor si constructia usilor in locuinte noi sau atunci cand se renoveaza cladiri vechi.

 

Acum, sa aflam beneficiile usilor din PVC

 

Durabilitate

Poate cel mai important beneficiu al usilor si ferestrelor realizate cu profile PVC este ca materialul este incredibil de rezistent si poate face fata cu usurinta la conditii extreme, chiar si la substante chimice si la coroziune. Acesta mai beneficiaza si de o proprietate excelenta; rezistenta la putregai. Aceasta este utila in special pentru casele situate aproape de mare, unde un continut ridicat de sare poate cauza probleme. De asemenea, usile din PVC pot rezista cu brio la razele UV ale soarelui, prevenind astfel decolorarea ca urmare a unor perioade prelungite de expunere la soare.

 

Intretinere facila

Spre deosebire de alte materiale naturale care trebuiesc lacuite si revopsite cel putin o data pe an, usile si ferestrele din PVC pot rezista cu usurinta zeci de ani inainte de a da semne de uzura. Singura intretinere de care au nevoie in general este curatarea cu apasi sapun, pentru a preveni depunerea petelor sau a particulelor de praf.

 

Izolatie termica

Cand vine vorba de instalarea de usi si ferestre noi, eficienta energetica trebuie sa fie o prioritate. Iar tipul de material folosit va juca un rol imens in determinarea caldurii si eficientei energetice a unei case. Deoarece uPVC este un izolator (conductor scazut de caldura) exceptional, atunci cand este montat intr-un mod corespunzator, el va impiedica pierderile de caldura prin formarea unui sistem de aer inchis prin care aerul cald nu poate scapa cu usurinta. Astfel, usile din PVC se dovedesc a fi o investitie eficienta din punct de vedere energetic.

 

Impiedica infestarea cu termite

Lemnul, fiind o mare sursa de celuloza (mancarea pe care termitele o iubesc), este foarte susceptibil la infestarea cu termite. In plus, termitele se dezvoltaintr-un mediu umed; Deoarece lemnul este un material poros, este o casa incredibil de confortabila pentru aceste insecte. Usile si ferestrele din PVC nu aduc astfel de probleme in casa voastra si termitele nu se vor putea dezvolta.

 

Auto-stingere

Spre deosebire de alte materiale care pot lua cu usurinta foc, uPVC se autostinge in caz de incendiu. Ignifugul utilizat la prepararea uPVC il face un material sigur.

 

Prietenos cu natura

uPVC este in general realizat din materiale reciclabile pentru a avea un impact minim asupra mediului inconjurator. Usile din PVC au o durata de viata medie de 40 pana la 80 de ani. Acest lucru le face atat de eficiente incat singurul motiv pentru care ati dori sa le inlocuiti este daca vreti o schimbare de decor. Altfel, usile din PVC reprezinta o investitie care poate rezista o viata de om.

 

Asadar, daca aveti in plan construirea unei case noi sau renovarea uneia deja existente, nu ezitati sa va indreptati catre usi si ferestre cu profile PVC. Klass Coating System va sta la dispozitie pentru realizarea de solutii PVC de inalta calitate. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0374078888 saupe adresa de email office@klassprofile.ro ori completand formularul de contact de pe site.De asemenea, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook.