5 proprietati ale usilor si ferestrelor din PVC care le fac ideale pentru magazine

Daca sunteti proprietarul unui magazin de vanzari cu amanuntul, intelegeti cat de important este sa va asigurati ca spatiul si arhitectura magazinului sunt perfecte. Acest accent pe estetica este ceea ce atrage atentia clientului, va ajuta sa vadiferentiati magazinul de concurenti si asigura consumatorii de calitatea produselor si serviciilor dumneavoastra. Totusi, aici trebuie sa luati in considerare si beneficiile functionale ale decorului si instalatiilor dumneavoastra interioare, cum ar fi fatada magazinului, usile, ferestrele, cabinele, peretii despartitori, dulapuri si asa mai departe.

 

De mult timp, sticla a fost principalul material ales pentru constructia si decorarea unui magazin de vanzari cu amanuntul. Atunci cand este combinat cu uPVC, unul dintre cele mai bune materiale de tamplarie si profilare, obtineti beneficiul dublu de esteticasi performanta ridicata. Usile si ferestrele din PVC pot ridica instantaneu aspectul intregului spatiu de vanzare cu amanuntul, atat din interior, cat si din exterior. Dar existasi alte proprietati care fac din uPVC un material atat de popular. Sa le enumeram mai jos:

 

  1. Estetica

Dupa cum s-a discutat mai sus, uPVC ofera o mare varietate din punct de vedere estetic in comparatie cu alte materiale de profilare, cum ar fi lemnul sau aluminiul. Aspectul curat al uPVC este in mod inerent modern, iar materialul este disponibil si intr-o gama larga de nuante si culori. In plus, poate fi usor de proiectat si modelat pentru a se potrivi perfect cu interioarele unui magazin.

 

  1. Izolarea termica

Una dintre cele mai importante proprietati ale uPVC este eficienta termica. uPVC ca material este extrem de eficient in mentinerea aerului cald sau rece (in functie de anotimp) din exterior la distanta, oferind un strat izolator puternic intre exterior si interior. Aceasta proprietate este utilain special in cazul in care magazinul dumneavoastra primeste multa lumina solarasi caldura externa, ceea ce l-ar putea face destul de insuportabil in verile toride. In consecinta, dependenta magazinului dumneavoastra de aparate de aer conditionat scade, reducand astfel facturile la energie. Aceasta izolatie functioneaza bine, de asemenea, pastrand caldura interioarain timpul iernii.

 

  1. Izolarea fonica

Atunci cand este combinat cu usile sau geamurile potrivite cu anulare a zgomotului, uPVC este extrem de eficient in asigurarea izolatiei fonice magazinului dumneavoastra de vanzare cu amanuntul. Acest lucru ajuta la crearea unei ambiante plăcute si linistite in interiorul magazinului, spre bucuria clientilor.

 

  1. Intretinere redusa

uPVC este foarte usor de instalat, indepartat, reparat si reinstalat, iar toate acestea pot fi facute fara a provoca daune structurale peretilor sau stalpilor dumneavoastra. De asemenea, este foarte usor de curatat, deoarece nu prinde foarte usor praful si murdaria. In acest fel, veti putea petrece mai putin timp pentru intretinere si mai mult timp pentru a vaingriji clientii.

 

5.Durabilitate, securitate si rezistenta la intemperii

Una dintre cele mai bune proprietati ale uPVC este cae incredibil de puternic, in ciuda faptului ca este usor, iar usile si ferestrele din PVC pot fi asigurate cu sisteme de inchidere in mai multe puncte. De asemenea, este rezistent la intemperii precum ploaia si grindina, praful sau poluarea aerului. Un alt lucru care contribuie la longevitatea sa este incapacitatea PVC-ului de a putrezi, de a se coroda sau de a se infesta cu termite.

 

Iata asadar cate beneficii poate aduce uPVC-ul pentru magazinul dumneavoastra. Daca doriti sa comandati profile PVC, reprezentantii Klass Coating System va stau la dispozitie prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.ro sau pe pagina de Facebook ori completand formularul de contact de pe site.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!