Cum sa adaugi un plus de festivism usilor si ferestrelor tale de Craciun

Ai intrat deja in febra Craciunului? Te-ai pregatit cu tot ce trebuie? Daca nu ai facut-o inca, atunci decorarea casei tale ar trebui sa te entuziasmeze pentru ziua cea mare. Intra in spiritul sarbatorilor si pune pauza la toate grijile si problemele, asa cum fac multi dupa acest an deosebit de greu. Cu totii ar trebui sa ne bucuramde Craciun, asta este sigur. Impodobirea bradului de Craciun din sufragerie este punctul de plecare, iar apoi va puteti concentra pe a oferi ferestrelor si usilor un aspect festiv de sarbatoare. Iata cateva elemente de decor pentru usi si ferestre care nu ar trebui sa lipseasca de Craciun.

 

Coroane pentru usi si ferestre

Nu iti poti lasa usa goala in aceasta perioada a anului. Este aproape obligatoriu sa ai o coroana draguta agatata de usa care iti va fermeca oaspetii atunci cand vor veni sa va colinde de sarbatori. Si ce ai zice sa ai si cateva coroane de ferestre? Prietenii nostri americani sunt pasionati de coroane pentru ferestre si am putea incepe si noi sa ne inspiram de la ei, pornind un trend pozitiv si frumos. Ferestrele pot fi impodobite cuniste coronite frumoase si funde rosii, un stil foarte clasic, care cu siguranta vorcapta atentia la exterior si la interior.

 

Lumini, felinare si lumanari

Casele care ies in evidenta cel mai mult de Craciun sunt cele care sunt luminate puternic si frumos. Ilumineaza-ti locuinta cu lumini alimentate de baterii in jurul perimetrului ferestrelor tale, felinare in pragul usii si o lumanare de advent la fereastra din fata. Puteti face acest lucru fara a va baza pe electricitate, astfel incat sa nu se adauge la factura de energie, iar aceste lumini vor crea o atmosfera minunata si confortabila.

 

Ornamente de Craciun

Cu siguranta fiecare dintre noi are o cutie plina cu ornamente de Craciun ramase din anii anteriori. Probabil o multime dintre aceste ornamente de Craciun au fost facute de catre copii la scoala. Poate ca exista un om de zapadaartificial pe acolo sau o scena a Nasterii Domnului care a fost transmisa de-a lungul generatiilor. Orice ai avea in cutia cu decoratiuni, acestea ar putea fi afisate cu mandrie pe pervazurile casei tale. Daca doriti sa expuneti o planta festiva, atunci indreptati-va atentia catre Poinsettia, cunoscuta si drept „Craciunita” sau „Floarea Craciunului”, si puneti-o in niste vaze intr-un loc cat mai vizibil pentru a putea fi admirate de toata lumea. Se spune ca modelul sau de frunze in forma de stea simbolizeaza Steaua din Betleem. Haide, nu fi un Scrooge. Decoreaza-ti frumos ferestrele si usile pentru Mos Craciun – cu siguranta ii va face placere sa te viziteze!

 

In alta ordine de idei, daca sunteti in cautare de profile PVC pentru ferestre si usi puteti sa contactati Klass Coating System prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.rosau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.