Ce este PVC-ul si de ce este folosit pentru usi si ferestre?

tamplaria uPVC

Poate ca ati auzit despre PVC sau clorura de polivinil, cum i se mai spune, un tip de plastic foarte comun si flexibil, care se gaseste in orice, de la izolarea cablurilor si pana la haine. Dar ati intalnit omologul rigid si durabil al PVC-ului, uPVC? Cu siguranta!

 

Clorura de polivinil neplastifiata este mult mai dura decat PVC-ul, ceea ce il face materialul perfect pentru industria constructiilor. De fapt, uPVC este un material popular pentru ramele de ferestre si usi. Vrei sa stii de ce proprietarii de case sunt entuziasmati de ferestrele si usile din PVC? Citeste mai departe pentru a afla.

 

Ce este plasticul PVC?

uPVC este un plastic puternic, rigid si durabil. De asemenea, ofera o baza solida pentru constructiile cu geam dublu si usi. Faptul ca nu contine BPA (Bisfenol A) inseamna, de asemenea, ca uPVC poate fi utilizat in echipamente medicale si dentare fara teama de contaminare. uPVC este adesea folosit in suporturile dentare pentru caracteristicile sale robuste si non-toxice.

Caracteristicile de top ale uPVC ca material

  • Nu se deformeaza la temperaturi ridicate;
  • Nu contine BPA (Bisfenol A);
  • Este reciclabil;
  • O lunga durata de viata si rezistent;
  • Rezistent la eroziunea chimica;
  • Usor de intretinut;
  • Accesibil si usor de produs;

 

De cee preferat pentru ramele usilor si ferestrelor?

Deci, care este tot hype-ul despre ferestrele si usile cu tamplarie din PVC? Ce il face materialul ideal pentru aceste tamplarii? Casele europene au fost echipate cu tamplarie PVC pentru ferestre si usi de zeci de ani, realizandu-se calitatile izolante superioare ale acestui plastic rigid fata de metal. Iata doar cateva motive pentru care casele voastre pot beneficia de pe urma instalarii de ferestre si usi cu tamplarie din PVC:

Rezistent la capriciile vremii

Tamplaria usilor si ferestrelor din PVC sunt incredibil de rezistente la vant, ploaie, rugina, putregai si eroziune chimica. PVC-ul nu va retine umezeala si nu va genera mucegai. Nici nu se va deforma, nu se va estompa sau nu se va decoji in verile fierbinti!  Usile si ferestrele din PVC adauga un nivel impresionant de securitate cladirilor de toate tipurile.

Usor de intretinut

Efortul redus de intretinere a tamplariei este un avantaj imens pentru case, birouri si cladiri comerciale. Faptul ca PVC-ul este rezistent la problemele deranjante precum rugina, putregaiul si mucegaiul inseamna ca aceste rame nu trebuie curatate des. Nici nu trebuie sa fie acoperite cu substante speciale pentru a preveni cresterea bacteriilor sau a preveni aparitia reactiilor chimice, ca in cazul profilelor din lemn si aluminiu. Tot ce aveti nevoie este un burete, apa si detergent obisnuit pentru a indeparta praful si murdaria!

Rezistenta de zeci de ani

Profilele uPVC pentru ferestre si usi au o speranta de viata de cel putin 25 de ani datorita rigiditatii si durabilitatii acestui plastic rigid. Insa speranta de viata poate ajunge chiar si la 50 de ani.Profilele PVC pentru ferestre si usi de la Klass sunt proiectate pentru a-si pastra vibratia culorii pe tot parcursul ciclului de viata al produsului. Profilele PVC Klass au fost testate la temperaturi aspre pentru a se asigura ca decolorarea nu are loc din cauza radiatiilor solare.

 

Eficient din punct de vedere energetic

In final, si poate cel mai important aspect pentru multi proprietari de case si centre comerciale, tamplaria cu profile PVC creste foarte mult eficienta energetica a casei tale. uPVC este un izolator fantastic, impiedicand circulatia aerului pe la usi sau ferestre si va mentine cladirea racoroasa vara si calduroasa iarna. Tamplaria cu profile PVC, spre deosebire de cea din aluminiu, nu conduce caldura, impiedicand astfel temperaturile ridicate sa intre in casa ta in lunile mai calde. Aceasta inseamna ca aparatul de aer conditionat nu trebuie sa lucreze la fel de mult pentru a mentine cladirea racoroasa. Cand ramele de ferestre din PVC sunt combinate cu geamuri duble, este posibil sa descoperiti ca abia trebuie sa porniti sistemul de AC! Ramele de ferestre din PVC va pot reduce semnificativ factura de energie electrica in fiecare luna, ceea ce este bine atat pentru portofel, cat si pentru mediu!

 

Cu profilele PVC Klass pentru ferestre, veti fi incantati de varietatea optiunilor pe care le puteti avea pentru ferestrele casei voastre.Asadar, daca v-ati hotarat sa achizitionati profile din PVC, Klass Coating System va sta la dispozitie prin intermediul numarului de telefon 0374078888, al adresei de email office@klassprofile.rosau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!