Adaugati o noua magnitudine de eleganta casei dumneavoastra cu ferestrele cu profile PVC KLASS

Ferestrele cu canat sunt pe piata de secole si sunt populare chiar si astazi. Principalul avantaj al unor ferestre cu canat fata de altele este ca pot fi demontate cu usurinta pentru a fi reparate. Ferestrele de tip PVC KLASS cu canat sunt exemplul perfect de inginerie moderna care se imbina perfect cu efectul traditional. Ferestrele din lemn sunt invechite si nu prea mai au aceeasi eficienta in zilele noastre, astfel incat oamenii prefera ferestrele din PVC in detrimentul celor traditionale din lemn.

O fereastra cu canat este alcatuita din anumite caneluri care sustin geamurile de sticla si se separa aceste geamuri unele de altele utilizand un mecanism de alunecare special conceput. Ferestrele cu canat se gasesc inca in multe case georgiene si victoriene. In cazul in care fereastra dumneavoastra cu canat are nevoie de reparatii si va gandi?i la inlocuirea acestora, atunci asteptati putin.

Este recomandata mai intai consultarea unei companii profesionale de reparare a ferestrelor pentru a va analiza ferestrele. De ce sa pierde?i multi bani la inlocuire atunci cand le puteti repara cu usurinta la un pret accesibil? In cazul in care doriti sa va inlocuiti ferestrele, atunci ar fi de preferat sa va indreptati atentia catre ferestrele din PVC. Aceste ferestre moderne castiga tot mai multa popularitate in zilele noastre. Avantajele ferestrelor de tip UPVC sunt:

O mai buna izolare termica si putin daunatoare mediului
Ferestrele din PVC au o capacitate sporita de retinere a caldurii si cu siguranta va pot reduce costul la energie. Cu siguranta, acestea joaca un rol foarte important in mentinerea locuintei dumneavoastra calda in timpul iernilor. Deoarece PVC-ul poate fi reciclat pentru a produce produse noi si nu implica taierea de copaci in procesul de fabricatie, fac aceste ferestre mult mai ecologice.

Aspect traditional si usurinta intretinerii
Aceste ferestre cu profile PVC si geam termopan ofera aspectul traditional necesar casei dumneavoastra, facand in acelasi timp casa sa arate eleganta si stilata. Deoarece sunt fabricate din PVC, aceste ferestre vin cu un cost de intretinere aproape de zero. Aceste ferestre sunt foarte durabile si nu sunt vulnerabile la modificarile climatice / meteorologice. Ferestrele cu canat din PVC nu sufera nici un proces de decojire, putrezire sau crapaturi. Au nevoie doar de o stergere ocazionala cu o carpa umeda si atat!

Robustete si securitate
Ferestrele cu canat din PVC sunt armate cu otel zincat, astfel incat sa ofere rezistenta canelurilor si sa evite orice deviere in timpul vremii potrivnice cu rafale puternice de vant. Bara de aluminiu anti- speraclu este furnizata din motive de securitate, facand tentativele hotilor de a le sparge cu mult mai dificile comparativ cu alte tipuri de ferestre.

Daca v-ati hotarat sa faceti pasul catre ferestrele cu profile PVC Klass puteti sa ne sunati la numarul de telefon 0374 078 888 si veti primi o oferta de pret potrivita nevoilor dumneavoastra. De asemenea, pentru orice nelamuriri sau informatii ne puteti contacta si pe email la adresa office@klassprofile.ro sau prin intermediul formularului de contact de pe site ori pagina oficiala de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!