Tipuri de ferestre cu profile PVC pentru a oferi casei un aspect incantator

Tendinta utilizarii materialului PVC in constructia de usi si ferestre a fost in mare crestere in ultimele decenii, iarasta s-a intamplat in principal datorita multitudinii de beneficii pe care le oferă acest material. Materialul PVC prezinta un amestec perfect de modernitate si caracteristici avansate. Este un material dur si durabil, rezistent la putrezire, caldura sau ger. Nu necesita o intretinere speciala si poate fi curatat cu ușurinta folosind apa si detergent. Usile si ferestrele cu profile PVC Klass au o rata de succes imensa, deoarece, in afara de rezistenta si durabilitatea obisnuita, sunt intarite si cu otel galvanizat, ceea ce le un ofera plus in acest sens sirezista cu usurinta conditiilor potrivnice.

 

Lucrul minunat in legatura cu PVC-ul este ca poate fi personalizat pentru a se potrivi cu o mare varietate de forme si modele de ferestre. Daca doriti sa oferiti casei acel aspect eteric si uimitor, personalizat, atunci este esential sa selectati tipul corect de ferestre.

Iata patru tipuri de modele de ferestre din PVC pe care le puteti lua in considerare atunci cand construiti sau renovati o casa:

 

Ferestre glisante:

Ferestrele glisante sunt ferestre cu deschidere orizontala care ofera optiuni excelente de ventilatie incrucisata si iluminare. Acestea sunt usor de manipulat si ofera o vedere neobstructionata a lumii exterioare. De asemenea, sunt eficiente din punct de vedere energetic, deoarece blocheaza in mod eficient fluxul de aer din interior spre exterior si invers. Ferestrele glisante ajută si la economisirea spatiului, deoarece acestea nu ocupa spatiu vertical, ca in cazul ferestrelor normale. Camera dumneavoastra va aparea automat mai mare daca alegeti sa le instalati in casa dumneavoastra.

 

Ferestre franceze:

Un avantaj sigur al ferestrelor franceze este iluminarea ampla in camera dumneavoastra. Ferestrele franceze au de obicei un cadru mare pe care se instaleaza sticla pe toata suprafata sa. In afara de iluminat, ele vor lasa impresia ca spatiul este mai vast decat e in realitate. Acestea sunt cele mai potrivite pentru peretii exteriori, deoarece ofera o vedere magnifica a peluzelor exterioare, a gradinilor, a piscinei sau a terasei. Pot fi decorate cu perdele si jaluzele de lux pentru a oferi casei dumneavoastra un aspect luxos.

 

Ferestre cu rame cu deschidere verticala:

Acesta este un tip de ferestre cu deschidere verticala fixate cu balamale montate lateral. Acesta este unul dintre cele mai preferate modele de ferestre. Ele pot fi deschise larg si ofera o ventilatie mai buna in comparatie cu ferestrele fixe. Acest gen de ferestre ofera, de asemenea, o securitate ridicata, deoarece sunt foarte greu de rupt, iar incuietorile lor in forma de carlig sunt incorporate in cadru, facandu-le de neatins din exterior.

 

Ferestre cu doua cercevele:

Acestea sunt alcatuite din panouri mobile cunoscute sub numele de cercevele. Doua ferestre cu canelura sunt folosite de veacuri si continua sa fie una dintre cele mai populare alegeri, in special in casele traditionale. Ofera un amestec perfect de utilitate si atractivitate. Ofera un avantaj dublu de ventilatie, deoarece la deschiderea ambelor caneluri ofera un mod de a intra aer proaspat si racoros, lasand, totodata, aerul cald sa iasa din camera pe partea de sus.

 

Indiferent de modelul pe care doriti sa il aiba imobilul dumneavoastra, ca vorbim despre o locuinta, o casa de vacanta sau un centru comercial, puteti alege sa folositi profilele din PVC KLASS pentru usi si ferestre. Pentru mai multe informatii despre produse sau oferta de pret puteti suna la numarul de telefon 0374 078 888 sau trimitand un mesaj pe email la adresa office@klassprofile.ro. De asemenea, va stam la dispozitie si prin intermediul formularului de contact de pe site sau pe pagina oficiala de Facebook.