Griul antracit, noul trend in materie de usi si ferestre din PVC

Daca doriti sa va imbunatatiti ferestrele si usile cu detalii contemporane si moderne, credem ca Griul Antracit poate fi alegerea ideala pentru a va completa proprietatea.

Ferestrele si usile de la intrare in culoarea gri antracit sunt o tendinta in crestere rapida in randul proprietarilor de case, fiind o nuanta eleganta si rafinata, care arata impresionant atat pentru cladirile de epoca, dar si pentru cele moderne.

Este posibil sa fi crezut ca vremurile pe care le traim ofera mai mult decat suficient gri in comunitatile noastre, dar griul antracit nu este un gri obisnuit. Acesta si-a capatat numele dupa luciul si irizarea unui anumit tip de carbune. Aceasta nuanta impunatoare scoate in evidenta detaliile proprietatii dumneavoastra si completeaza majoritatea tonurilor de ipsos si caramida, precum si unele tonuri insufletitoare de verde si albastru, care sunt scoase in evidenta de zile mai insorite. Cand veti vedea geamurile si usile instalate pe proprietatea dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi uimiti de splendoarea lor!

Griul antracit are o longevitate reala.
Multi dezvoltatori imobiliari sau persoane fizice proprietari de case opteaza pentru culori mai intunecate pentru exteriorul proprietatii si lucrul bun al griului antracit este ca, desi este o culoare inchisa, pastreaza vioiciunea si caldura. De aceea, credem ca griul antracit este o alegere excelenta de culoare pentru o investitie pe termen lung, precum usile sau ferestrelecasei dumneavoastra, fiind o culoare clasica si care va arata impresionant in anii urmatori.

Geamul cu profil PVC gri antracit este o alternativa de bun gust pentru noile dumneavoastra ferestre.
Specialistii in design considera geamurile gri antracit ca fiind prima alternativa cu adevarat viabila la clasicul alb al ferestrelor din PVC. Culoarea aplicata este rezistenta la zgarieturi si nu se va estompa in timp si la fel ca si PVC-ul alb standard ramane usor de intretinut. Fiind o culoare inchisa, griul antracit absoarbe lumina si caldura, astfel incat poate oferi beneficii termice neasteptate. Deci, va puteti bucura de toata ingineria fina si securitatea geamurilor contemporane, cu o culoare frumoasa, care va rezista la tot ceea ce vremea arunca asupra sa.

Ferestrele si usile gri antracit fac o combinatie sofisticata.
Pentru a creste factorul wow pentru exteriorul casei dumneavoastra, de ce sa nu asortati ferestrele gri antracit cu o usa de intrare din material compozit lustruit? Usile din material compozit combina tot ceea ce este minunat atat pentru usile din lemn, cat si pentru cele din PVC pentru a produce o usa cu performanta, durabilitate si securitate superioare. Sunt disponibile intr-o gama larga de culori, inclusiv gri antracit. Daca doriti sa optati pentru o culoare diferita a usii, griul antracit va completa o gama de culori si stiluri ale usii de la intrare.

Sunati-ne pentru a afla mai multe despre modul in care casa dumneavoastra poate fi modernizata in frumosul gri antracit
Daca doriti sa va reamenajati ferestrele si usile caselor, sau chiar spatiilor comerciale cu acest finisaj elegant antracit, ne puteti suna la numarul de telefon 0374 078 888 sau ne puteti trimite mesaj la adresa de email office@klassprofile.ro ori completand formularul de contact de pe site. De asemenea, suntem prezenti si pe pagina noastra de Facebook.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!