De ce sa alegeti sisteme de profile PVC Klass pentru usi si ferestre?

Sunt multe detalii importante pentru a completa frumusetea unei case. De exemplu, va puteti imagina o casa fara ferestre? Chiar si intrebarea in sine pare lipsita de sens, nu-i asa? Bineinteles ca nu ne putem imagina o casa fara ferestre. Daca o constructie nu are ferestre atunci nu prea o putem considera casa. Asadar, fereastra este un detaliu crucial pentru a completa frumusetea unei case. Indiferent de dimensiunea ei sau modul in care se deschide, ca e alba sau multicolora, fereastra joaca un rol deosebit in cadrul oricarei case. Uneori ne pierdem in ganduri privind orizontul pe fereastra, iar alteori fereastra devine ca un pod catre visele noastre.

 

Ferestrele au o istorie bogata si au fost realizate in mai multe moduri si din mai multe materiale de-a lungul vremii. In momentul de fata, cel mai folosit material pentru realizarea de rame pentru ferestre este PVC-ul. Acest material este adoptat datorita capacitatii sale de a se plia mai bine pe design-ul modern si datorita proprietatilor sale exceptionale din punct de vedere al durabilitatii si intretinerii facile. Usile si ferestrele cu profile PVC Klass isi pastreaza vitalitatea chiar si dupa mai multe zeci de ani de la instalare, iar unul dintre motive este ca vopseaua speciala patrunde in profil in timpul productiei. Astfel, nu necesita eforturi de intretinere, iar curatirea se face repede si usor.

 

Lasand deoparte aspectele estetice superioare pe care le aduce PVC-ul usilor si ferestrelor, acest material ce se poate recicla in totalitate si nu dauneaza mediului, ofera si o multime de beneficii practice. Poate cea mai importanta calitate pe care o are PVC-ul este aceea de a izola casa si a aduce un plus de confort atat acasa cat si la birou – in functie de unde sunt ferestrele PVC instalate.

 

Mediul răcoros pe care aerul condiţionat în creează pe timpul verii este menţinut o perioadă mai îndelungată dacă în camera respectivă sunt instalate ferestre cu profile PVC datorită izolării foarte bună pe care o oferă profilele PVC Klass. De asemenea, aerul călduros de afară este împiedicat să pătrundă în interior şi astfel consumul de energie este redus. Bineînţeles, acelaşi principiu este valabil şi pe timpul iernii, doar că atunci căldura este păstrată în interior şi aerul rece de afară este împiedicat să pătrundă în casă.

 

Pe scurt, ferestrele şi uşile din PVC aduc un mare plus de valoare imobilului atât din punct de vedere estetic, dar mai ales practic.

  • Acestea oferă izolaţie foarte bună împotriva capriciilor vremii;
  • Protecţie din punct de vedere fonic;
  • Durează zeci de ani şi îşi păstrează vitalitatea ca în prima zi;
  • Eforturi minime de întreţinere;
  • Îşi păstrează forma chiar şi în vreme caniculară – nu se topesc sau îndoaie;

 

Iată o mulţime de motive pentru care să alegeţi uşi şi ferestre cu profile PVC pentru orice fel de imobil. Dacă aveţi întrebări suplimentare sau doriţi să faceţi o comandă de profile PVC Klass, vă stăm la dispoziţie prin intermediul numărului de telefon 0374 078 888 sau adresa de email office@klassprofile.ro. De asemenea, ne puteţi găsi şi pe pagina de Facebook sau prin intermediul formularului de contact de pe site.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!