Ferestre cu profile PVC Klass – o solutie eficienta pentru orice cladire

Fiind un material mult mai usor de intretinut decat metalul sau lemnul, PVC-ul din care se fac ferestre si usi termopan este cunoscut pentru calitatea sa deosebita si capacitatea de a oferi securitate si liniste. Asta ca sa nu mai spunem despre varietatea foarte mare in ceea ce priveste culoarea, forma sau textura pentru a se potrivi in orice circumstante. Datorita eficientei sale, PVC-ul este unul dintre cele mai populare materiale atunci cand vine vorba de crearea usilor si ferestrelor pentru diverse cladiri.

 

Ce este mai exact PVC-ul?

Fiind un compus chimic format din carbon, clor si hidrogen, policlorura de vinil a fost produsa pentru prima oara in anii 1930 si a fost folosita la crearea de pervazuri pentru geamuri sau chiar rame pentru folosire industriala la scara larga. PVC-ul este una dintre cele mai folosite mase plastice din lume, a doua dupa polietilena. Ceea ce face acest material atat de atragator pentru majoritatea dezvoltatorilor reprezinta rezistenta la degradare pe perioade mari de timp si proprietatile sale de izolare. Rezistand mai mult timp si fiind un izolator excelent, PVC-ul este cu mult mai bun in acest domeniu comparativ cu lemnul sau aluminiul.

 

Avantajele usilor si ferestrelor din PVC

Instalarea de usi si ferestre din PVC Klass in casele personale sau cladiri industriale reprezinta o investitie pe termen lung si acestea aduc o multime de beneficii care includ, dar nu se rezuma la:

  1. Optiuni multiple – Datorita faptului ca este usor de manipulat, PVC-ul poate sa ofere o varietate mult mai mare de forme si culori pentru a se potrivi gusturilor fiecarui arhitect. Forma usilor si ferestrelor reprezinta puncte foarte importante in ceea ce priveste aspectul unei case, astfel ca trebuie acordata o atentie sporita acestui detaliu.

 

  1. Calitatea – Pe langa faptul ca usile si ferestrele din PVC Klass necesita mici eforturi de intretinere, ele sunt mult mai durabile si rezistente fata de cele din lemn sau chiar aluminiu. De asemenea, ele fac fata cu brio elementelor naturii, lucru care va asigura o durabilitate de pana la 50 de ani!