5 elemente pentru a va da seama daca aveti nevoie de inlocuirea ferestrelor

Inlocuirea ferestrelor casei poate insemna un proiect major. Decizia dea face acest pas necesita ceva timp de gandire, insa in functie de situatie nu ar trebui sa fie amanat prea mult. De multe ori oamenii refuza sa accepte ca ferestrele trebuie sa fie inlocuite si considera ca sunt foarte ok asa cum se prezinta acum. Sigur, bugetul ar putea reprezenta si el o problema daca proiectul este unul de anvergura. Totusi, indiferent de motive, exista cativa factori pe care trebuie sa ii luati in considerare pentru a va decide daca este momentul inlocuirii ferestrelor.

 

  • Daca simtiti curenti de aer deranjanti in casa dumneavoastra atunci este clar ca ceva nu e in regula. Desi e indicat sa lasam sa patrunda aer proaspat in casa, daca acesta este prea mult si in momente in care nu ar trebui sa existe atunci e clar un semn ca ferestrele sunt uzate si trebuie sa luati in calcul inlocuirea lor.
  • Daca aveti probleme la deschiderea sau inchiderea ferestrelor inseamna in mod categoric faptul ca tamplaria a cedat sub presiunea timpului si este nevoie sa fie inlocuita. Ideal ar fi sa o inlocuiti cu tamplarie din PVC cu profile KLASS.
  • Daca vedeti ca ferestrele actuale pe care le aveti, cu panou dublu sau triplu, prezinta condens sau ceata atunci trebuie sa stiti ca este un semn rau. Acest lucru poate sa fie cauzat de ineficienta etanseitatii si trebuie sa inlocuiti fie doar sticla sau chiar intreaga fereastra, in functie de cat de grava este problema.
  • Daca vedeti ca valoarea facturii energiei termice creste de la luna la luna acest lucru poate sa fie si din cauza ineficientei ferestrelor din punct de vedere termic. Daca ferestrele nu ofera o izolatie corecta atunci trebuie sa cautati solutiialternative pentru reglareatemperaturii din interiorul casei. Cu cat folosirea aparatelor de incalzire sau racire, in functie de anotimp, este mai intensa cu atat factura la energie este mai mare. Asadar, o investitie in ferestre noi din termopan cu profile KLASS poate reprezenta si o economie pe termen lung la facturi.
  • Securitatea casei este strans legata de calitatea ferestrelor. Ferestrele traditionale cu tamplarie din lemn sunt foarte vulnerabile si usor de spart de oamenii rau intentionati. Insa daca alegeti ferestre cu tamplarie din PVC si profile KLASS securitatea casei va fi mult mai mare.

 

 

Daca unul sau mai multe puncte dintre cele expuse mai sus se potrivesc casei dumneavoastra atunci este clar faptul ca aveti nevoie de o schimbare a ferestrelor. In cazul in care v-ati convins de necesitatea inlocuirii ferestrelor atunci va asteptam cu un mesaj pe adresa de email office@klassprofile.ro sau pe pagina de Facebook, ori sa ne sunati la numarul de telefon 0374078888, pentru a face o comanda.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!