Ferestre cu profile PVC Klass pentru baie

Alegerea unei ferestre pentru baia dvs. nu este intotdeauna o sarcina usoara. De obicei este cea mai mica fereastra din casa si de aceea i se acorda adesea putina importanta. Cu toate acestea, fereastra baii poate fi una dintre ferestrele de care trebuie sa tinem cont atunci cand o alegem.

Ferestrele baii au o functie de baza la fel ca restul ferestrelor. Ar trebui sa permita suficienta lumina, chiar si intr-un spatiu mic.

De asemenea, trebuie sa fie izolare termica, dar si izolare fonica daca trebuie sa scapati de zgomot, mai ales daca locuinta dvs. se afla intr-o zona mai putin linistita. Desigur, nu puteti uita securitatea acestei ferestre in cazul in care este necesara.

Pe de alta parte, trebuie sa indeplineasca o misiune singulara pentru bai. Trebuie sa ofere utilizatorului intimitate.
Desigur, trebuie ca estetica fereastrei sa se potriveasca cu decorul si culorile baii, firma Klass Coating System oferind sansa de a alege din mai multe culori datorita procesului de infoliere.

 

Alegerea sticlei pentru fereastra baii

Cu exceptia cazului in care orientarea ferestrei baii nu are acces la vecini sau zone publice, sau clientului ii lipseste, va trebui sa va ganditi sa puneti un geam translucid. Geamurile translucide sunt cele care permit trecerea luminii fara a putea vedea clar prin ea. Lumina intra prin sticla, dar protejeaza intimitatea. Sunt cele mai folosite sticle pentru baie.

Insa, nu trebuie sa uitati ca izolatia termica trebuie sa fie mentinuta. Chiar daca baia nu prezinta un interes semnificativ in ceea ce priveste mentinerea unei izolari termice ridicate, acest aspect este unul extrem de important. Astfel, montarea in baie a unei ferestre cu un profil calitativ redus, ce favorizeaza pierderile de energie termica, va conduce la realizarea condensului si, ulterior la aparitia mucegaiului. Din acest motiv, mai ales in baie trebuie sa montati ferestre termoizolante, insa, trebuie sa luati in considerare faptul ca ferestrele de aluminiu nu sunt recomandate in astfel de incaperi.

 

Dimensiunea si pozitia ferestrei

Daca renovezi complet baia, este posibil sa ai optiunea de a schimba pozitia sau cel putin dimensiunea ferestrei.

In multe cazuri, ferestrele baii sunt in locuri greu accesibile. In mod ideal, fereastra baii ar trebui sa fie usor accesibila. Este o fereastra pe care o vom deschide de multe ori mai mult decat alte ferestre din casa.

Si spunem ca trebuie sa fie usor accesibil deoarece in baie este foarte important ca acesta sa poata fi deschis pentru a ventila, atat pentru a permite intrarea aerului proaspat care reimprospateaza mediul, cat si dupa fiecare dus va permite iesirea aerului umed.

Lasarea aerului din exterior este cheia reducerii condensului interior si a prevenirii formarii mucegaiului si umezelii in baie.

O ventilatie naturala adecvata este cea mai buna modalitate de a elimina umezeala din atmosfera interioara si de a mentine senzatia si mirosul proaspat al camerei.

Desigur, va recomandam ca fereastra PVC termopan a baii sa aiba caracteristica de dubla deschidere, deschidere simpla si rabatabila, mai ales daca se afla intr-o zona in care deschiderea completa este dificila. In acest fel il putem deschide pentru a ventila fara a ocupa aproape niciun spatiu.

Speram ca aceste sfaturi va vor fi de folos atunci cand alegeti o fereastra de baie.

 

Amintiti-va ca pentru mai multe informatii, ne puteti contacta direct:

Telefon: +40 743 223 514

Telefon Fix: 0374 078 888

Email: office@klassprofile.ro

Facebook: KlassCoatingSystem

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!