Semne care indica faptul ca ferestrele casei dumneavoastra au nevoie de renovare

Majoritatea proprietarilor de case nu acorda suficienta atentie si importanta ferestrelor propriilor imobile. Ferestrele de slaba calitate pot sa provoace multe neplaceri proprietarilor si sa necesite intretinere regulata. Daca nu v-ati gandit pana acum la acest aspect, iata cateva semne de care ar trebui sa tineti cont si care indica faptul ca ferestrele au nevoie de renovare.

 

Devine insuportabil de cald pe timpul verii

In tara noastra verile pot fi foarte calduroase, temperaturile atingand si 40 de grade in anumite momente ale zilei. Acest lucru face de multe ori ca imobilul sa devina un adevarat cuptor, asta daca nu folosim ventilatoare sau sisteme de aer conditionat. Insa daca folosim ferestre din PVC KLASS acestea contribuie foarte mult la impiedicarea aerului cald sa patrunda in interior si, drept urmare, temperatura este mai usor de controlat, mai suportabila si mai putin costisitoare de energie electrica. Datorita izolarii foarte bune, aerul cald nu are pe unde sa patrunda in casa, iar aerul rece sa iasa afara.

 

Apa se infiltreaza pe langa geam atunci cand ploua

La ferestrele traditionale, apa reuseste sa se infiltreze pe langa geam si tamplarie, provocand mucegai si deteriorand pe termen lung atat tamplaria cat si peretii casei. De asemenea, daca aveti aparate electrice in apropiere acestea pot fi afectate. Tocmai de aceea, folosind tamplarie si profile din PVC KLASS pentru ferestrele casei dumneavoastra apa nu va putea sa se infiltreze datorita etanseitatii perfecte.

 

 

Zgomotul de afara va strica ziua

Numarul de vehicule este in crestere de la zi la zi, iar acest lucru provoaca pe langa poluarea aerului si poluare fonica foarte deranjanta. Ferestrele cu dublu sigiliu si sticla laminata ajuta foarte mult la reducerea zgomotului in interiorul casei. Avand liniste in casa puteti sa va relaxati dupa o zi grea de munca.

 

Ferestrele trepideaza atunci cand sunt conditii de furtuna si vant puternic

Daca locuiti la bloc, la etaje superioare, si aveti ferestre traditionale, atunci cand se porneste o furtuna cu vant puternic, ferestrele trepideaza din toate incheieturile, provocand zgomote deranjante. Insa solutia pentru aceasta problema o reprezinta tamplaria PVC care are incorporata armatura de otel in interiorul profilelor. Acestea le tin stabile chiar si in conditii de vant foarte puternic.