Avantajele ferestrelor cu profile PVC Klass

Vom enumera 9 avantaje care ne vor confirma care sunt cele mai bune ferestre pentru o casa, mentionand ca anterior am analizat deja diferentele dintre ferestrele din PVC sau din aluminiu.

 

Imbunatatirea economiei de energie

Spre deosebire de alte materiale, cum ar fi aluminiu, fereastra din profil PVC va impiedica pierderea caldurii. Daca, in plus, este incorporat un geam termoizolant, economia pe care o faceti cu incalzirea si aerul conditionat poate fi de pana la 60 – 65% comparativ cu vechile ferestre, mentinand astfel o temperatura confortabila fara a irosi energie termica.

 

Imbunatatirea izolatiei termice

Daca aveti probleme cu izolatia termica in casa dvs., profilele din PVC, in functie de diferitele tipuri, pot atinge grosimi mari in milimetri si au mai multe camere de aer care imbunatatesc puntea termica a ferestrelor, acestea sunt considerate cele mai bune ferestre izolatoare. Deoarece impiedica patrunderea frigului si caldurii in casa, in functie de sezon, acestea sunt cele mai eficiente ferestre . Utilizarea incalzirii sau a aerului conditionat va fi redusa semnificativ, sporind in acelasi timp confortul si bunastarea.

 

Imbunatatirea izolatiei fonice

Profilele din PVC impiedica trecerea undelor sonore, de aceea ferestrele cu materialul din PVC sunt foarte potrivite pentru a atinge un nivel ridicat de izolare acustica. In plus, acestea permit incorporarea de geamuri de dimensiuni mari, care reduc semnificativ zgomotul, astfel incat dumneavoastra si familia sa va bucurati de liniste acasa, impiedicand zgomotul sa treaca in interior.

 

Mentinerea unei case mai curate

Datorita inchiderii lor etanse, acestea asigura etanseitate maxima impotriva agentilor externi precum vantul, ploaia, praful, poluarea etc. Astfel va veti bucura de o casa mai curata.

 

Intretinere facila

Un alt avantaj al acestui tip de fereastra este ca nu au nevoie de intretinere, deoarece rezista la lovituri, coroziune si contaminare. Pentru a curata ferestrele din PVC, stergeti-le doar cu apa si sapun neutru. Si pentru un rezultat si mai bun, exista pe piata produse de curatare specifice care le lasa la fel de impecabile ca in prima zi.

 

Respectarea mediului inconjurator 

Utilizarea incalzirii si a aerului conditionat este redusa, reducand astfel emisiile de CO2 in atmosfera. Klass Coating System creeaza produse 100% reciclabile si fara metale grele precum plumbul.

 

Instalare usoara

Desi instalarea unei ferestre termopan este un proiect destul de usor de realizat, fiecare etapa de montare necesita o atentie sporita, etapa cea mai importanta din acest proces fiind pregatirea, respectiv masurarea dimensiunilor golului din perete.

 

Pentru securitate

Robustetea profilelor Klass din PVC armate intern, impreuna cu accesorii de calitate, ofera o tamplarie si mai sigura si mai rezistenta.

 

Pentru garantie si calitate 

Acest punct depinde foarte mult de banii pe care ii veti investi atunci cand achizitionati ferestre din PVC bune . Desigur, piata ofera multe posibilitati, iar cele mai bune marci isi supun produsele celor mai stricte teste de laborator, asa cum procedeaza si Klass Coating System.

Atunci cand cumparati, trebuie sa vedeti garantia profilelor ferestrelor (uneori se schimba in functie de culoare).

 

Nu ezitati sa contactati firma Klass Coating System pentru o colaborare avantajoasa pentru ambele parti:

Tel.: 0374 078 888
E-mail: office@klassprofile.ro
Facebook: Klass Coating System

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!