Cum sa opriti zgomotul de afara sa va tulbure linistea din locuinta

Traim intr-o lume haotica si din acest motiv suntem intr-o constanta cautare a unui loc linistit.

Zgomotul din trafic, de la vecini, calea ferata sau orice alta sursa de zgomot, in functie de zona in care ne aflam, poate sa ne tulbure linistea si mai ales somnul pe timpul noptii. Usile si ferestrele caselor noastre sunt considerate punctele cele mai slabe din punct de vedere al izolarii fonice.

 

Problema se accentueaza atunci cand tamplaria traditionala lasa mici spatii goale chiar si atunci cand usile sau ferestrele sunt inchise. Asta permite zgomotului sa intre in case si sa ne tulbure linistea.

 

Totusi, la aceasta problema, din fericire, exista si o solutie! Folosirea usilor si ferestrelor din PVC!

 

Cercetarile au dovedit faptul ca usile si ferestrele din PVC sunt cu mult mai eficiente in izolarea fonica a interiorului casei decat cele traditionale.

 

Usile si ferestrele de termopan cu profile Klass reprezinta cea mai buna alegere pentru persoanele care locuiesc in zone aglomerate cu sursa mare de zgomot, precum casele din apropierea scolilor, cele din apropierea unor drumuri intens circulate sau aproape de piete.

 

Usile si ferestrele din PVC sunt concepute in asa fel incat sa se produca o sigilare perfecta intre geam si tamplarie, astfel se impiedica intrarea aerului si reduce in mod semnificativ nivelul de zgomot care patrunde din exterior in interioul casei. Lasand la o parte izolarea fonica, PVC-ul ofera o multitudine de alte beneficii, acesta dovedindu-se a fi extrem de durabil, motiv pentru care este atat de apreciat si folosit la nivel global.

 

Folosind usile si ferestrele din PVC cu profile Klass, imobilul pe care-l construiti sau renovati va deveni mai linistit si mai placut de locuit in el.

 

De asemenea, in zonele recunoscute pentru rafalele puternice de vant, instalarea de usi si ferestre din PVC impiedica trepidatiile pe care tamplaria traditionala obisnuieste sa le aiba si sa provoace zgomote deranjante.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!