Cum alegeti cele mai bune profile PVC pentru usi terase si balcoane

Cum sa alegeti cele mai bune profile PVC pentru usi la terase si balcoane?

Inainte de toate, e nevoie sa aveti in vedere cateva aspecte destul de importante ce tinatat de calitate si de design, cat si de gradul de confort. Astfel, va trebui sa tineti cont de modul in care ferestrele achizitionate va pot asigura:

 • securitate
 • cat mai multa lumina naturala
 • protectie termica
 • protectie fonica

Exista multe motive pentru care doriti sa alegeti cele mai potrivite profile PVC pentru casa dvs. In cazul specific al usilor pentru terase si balcoane, obiectivul poate fi si mai ambitios:

 • sa castigati spatiu si durabilitate
 • sa obtii o panorama extrem de relaxanta

Numai pentru aceasta merita sa iei in calcul o schimbare.

 

Ce ar trebui sa cereti de la intrarile si interiorul din balcoane si terase?

Spatiile vitrate mari au devenit una dintre trasaturile caracteristice ale arhitecturii moderne. Desip rofilele PVC au fost considerate puncte fragile ale arhitecturii, progresele tehnologice au permis proiectarea unor solutii din ce in ce mai sigure si eficiente schimband astfel aceasta perceptie . In prezent, a avea balcon sau terasa acasa este o ocazie excelenta de a profita de resursele pe care ni le ofera natura.

Principala problema cu aceste spatii este ca eficienta energetica a locuintei poate fi compromisa daca nu se alege alternativa corecta. Sfaturile profesionale de la compania noastra Klass Coating System va garanteaza cea mai eficienta solutie bazata pe:

 • Patrunderea luminii naturale fara a influenta negativ temperatura interioara a casei.
 • Rezistenta – aceste usi nu devin acces usor pentru intrusi.
 • Durabilitatea acestei investitii prin adaptarea configuratiei profilelor Klass folosite la usi sau la terase si balcoane la caracteristicile spatiului.
 • Gasirea echilibrului optim intre eficienta energetica si aspectele estetice.
 • Maximizarea utilizarea spatiului cu cel mai potrivit tip de deschidere.

 

Tipuri de deschidere in usi pentru terase sau balcoane

Strict vorbind, fiecare usa de balcon sau terasa are caracteristici si calitati specifice, in functie de producatorul profilelor din PVC. Adaptarea lor depinde atat de mediul in care vor fi instalate, cat si de asteptarile fiecarui client.

Un aspect esentialatat in ceea ce priveste eficienta, cat si spatiul si estetica unei usi pentru terasa sau balcon este tipul de deschidere. Desi exista numeroase alternative pe piata, cele mai populare sunt:

 • Usi batante care deschid: sunt solutia cea mai economica, dar nu permit o utilizare optima a spatiului. Sistemul de deschidere este cel al usilor conventionale, deci necesita o anumita marja pentru a finaliza miscarea.
 • Usi de deschidere inclinabile si rotative: sistemul de deschidere este identic cu cel al usilor de terasa batante. Avantajul acestei alternative este ca va permite sa deschideti usor usa pentru a ventila spatiile interioare fara a fi nevoie de o deschidere completa.
 • Usi glisante care se deschid: reprezinta o solutie excelenta in casele in care spatiul este limitat. Nu exista nicio alegere in ce directie ar trebui sa se deschidausa, deoarece gliseaza lateral pe sinele inferioare si superioare. Datorita inaltimii armaturilor si a sistemului de deschidere in sine, acestea sunt usile de balcon cel mai putin eficiente din punct de vedere al izolatiei, dar sunt inca utilizate.

 

Astfel, daca va doriti sa beneficiati de usi pentru exterior calitative si de lunga durata, va trebui sa optati pentru profile Klass care sa va asigure izolarea termica si fonica, dar si un design care sa se plieze pe amenajarea casei dvs. Astfel, Klass Coating System va pune la dispozitie usi rezistente cu pana la 6 profile PVC care sa va asigure tot confortul de care aveti nevoie. Pentru oferte personalizate, nu ezitati sa ne contactati.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!