Ce trebuie sa stiti despre usile si ferestrele din PVC?

Usile si ferestrele din PVC vin cu multe beneficii si din acest motiv ele sunt atat de des folosite, fiind preferate atat de dezvoltatorii imobiliari cat si de persoanele fizice din toata lumea. PVC-ul este cunoscut pentru eficienta de a oferi cel mai inalt nivel de confort termic, indiferent de anotimp, dar si pentru faptul ca este rezistent si are o durata de viata de zeci de ani, necesitand foarte putin efort pentru intretinere.

Pret redus – PVC-ul este considerabil mai ieftin decat aluminiul sau lemnul si ofera mai multe beneficii la un pret redus. Sigur, costurile pot varia in functie de calitate si caracteristici, dar va puteti astepta la un pret mult mai mic pentru usile si ferestrele din PVC decat alte materiale.

Efort minim pentru intretinere – Acest material este atat de popular in lumea intreaga datorita faptului ca necesita eforturi foarte mici pentru intretinere. In afara de a le curata din cand in cand cu o carpa, nu aveti altceva de facut decat sa le admirati. Spre deosebire de tamplaria din lemn, pe cea din PVC nu veti vedea crapaturi sau alte daune provocate de intemperii. Acest lucru se datoreaza naturii foarte durabile a acestui material. Studiile arata faptul ca ferestrele din PVC pot oferi o protectie de pana la 70% impotriva zgomotului de afara.

Eficienta sporita – Usile si ferestrele din PVC pe care le producem noi sunt extrem de eficiente in ceea ce priveste energia, astfel ca instalarea lor in casa dumneavoastra va vor ajuta sa reduceti costurile pentru incalzire pe timpul iernii sau sa tina casa la o temperatura placuta pe timpul verii, ajutandu-va sa faceti economii la energia termica sau electrica. Datorita rezistentei sale deosebite, tamplaria din PVC va oferi si un extra de securitate impotriva hotilor care ar vrea sa va sparga casa!

Sunt usile si ferestrele din PVC periculoase?

Raspunsul scurt este: NU! PVC-ul este un material des folosit si este chiar recomandat de mai multe organizatii guvernamentale spre a fi folosit la usi si ferestre. Usile si ferestrele pe care le producem noi vin cu o varietate de acreditari si recomandari, trecand cu brio peste multe teste de calitate. Acestea sunt realizate la noi in tara, in propria noastra fabrica si se foloseste tehnologie de ultima generatie pentru a asigura clientilor cele mai bune produse de pe piata! Siguranta clientilor nostri este cea mai importanta si ne asiguram ca fiecare produs pe care-l livram este de cea mai buna calitate.

Sunt usile si ferestrele din PVC toxice?

Raspunsul este acelasi: NU! PVC-ul este un material sigur si netoxic atat timp cat nu este ars. Producerea sa este reglementata strict pentru a garanta ca nu cauzeaza nici un rau sau toxicitate. Arderea PVC-ului poate avea ca rezultat eliberarea unor dioxine in atmosfera ceea ce produce poluare.

Asadar, dupa cum puteti vedea, in momentul acesta nu exista o alta alegere mai potrivita pentru casa dumneavoastra in materie de usi si ferestre decat cele realizate din PVC. Alegand usile si ferestrele produse folosind profilele KLASS, veti alege performanta si siguranta pentru casa dumneavoastra!