6 reguli de urmat atunci când ești în căutarea unor ferestre pentru afacerea ta.

Fie ca este vorba de industria Horeca, imobiliare sau chiar pentru confortul propriei case, atunci cand esti in cautarea unor ferestre durabile, care sa iti indeplineasca asteptarile functionale si estetice va trebui sa ai in vedere cateva aspecte:

Tipul de fereastra. Va trebui sa alegi tipul de fereastra in functie de imobil si de designul acestuia. Din aceasta categorie fac parte ferestrele pivotante ce asigura o ventilatie maxima a incaperii, dar ofera si un stil aparte, fiind perfecte pentru hoteluri sau imobile ce doresc sa impresioneze printr-un stil atipic, modern. Pentru acoperirea unor spatii ample sau a unui intreg perete este recomandata utilizarea unor ferestre glisante ce vor oferi o panorama superba; iar ferestrele casetate sau fixe au un design atemporal fiind ideale pentru orice domeniu de activitate.

 

Nivelul de izolare fonica. Daca ai nevoie de o detasare completa a imobilelor fata de zgomotele exterioare sau locatia restaurantului este una centrala, in apropierea arterelor principale de acces, iti recomandam ferestrele cu profile de 6 camere pentru a estompa pe deplin zgomotul exterior, astfel incat clientii sau proprietarii sa se bucure din plin de activitatile desfasurate.

 

Coeficientul de conductivitate termica. Atunci cand amintim termenul de termoizolare, acesta presupune un coeficient termic cat mai mic, invers proportional cu grosimea materialului, pentru a asigura o izolatie buna. Astfel spus, ai nevoie de un produs termoizolant cu o grosime destul de mare, dar cu un coeficient de conductivitate termica foarte mic. Totodata, pentru a diminua transferul termic dintre exterior si interiorul imobilului, iti sugeram sa te orientezi catre pachet de sticla cu un coeficient de transfer termic redus, utilizat, de obicei, in cadrul profilelor din PVC.

 

Tamplarie din aluminiu sau PVC. Profilele de aluminiu reprezinta o alegere buna, insa va trebui sa ai in vedere zona de amplasare a acestora, existand profile diferite pentru interior si exterior. Totodata, dispun de o gama larga de produse ce poate fi personalizata in functie de orice solicitare. in schimb, profilele din PVC asigura calitate si durabilitate, beneficiind de o durata de viata de pana la 50 de ani. De asemenea, sunt etanse si impermeabile, putand fi personalizate in nuantele dorite. Pentru a surprinde nobleţea unei imitaţii de lemn sau eleganţa unei culori metalice precum gri antracit, profilele din PVC sunt supuse unui proces tehnologic denumit simplu „infoliere”. Click aici pentru mai multe detalii. 

 

Culoarea. in functie de sistemul ferestrei si tamplaria folosita poti alege dintr-o gama variata de culori si modele pentru a se integra perfect in designul afacerii tale. Poti opta pentru albul perlat, negrul minimalist sau chiar nuanta lemnului sau poti intrazni sa alegi o paleta de culori mult mai provocatoare.

 

Achizitia. Daca ai urmat deja pasii de mai sus, ultimul de luat in considerare este cumpararea ferestrelor mult dorite. iti recomandam sa le achizitionezi doar de la producatori autorizati, care iti pot garanta calitatea produselor prin prezentarea testelor realizate in propriul laborator. De asemenea, in acest caz, ferestrele vor fi insotite de un certificat de garantie care iti va facilita schimbul gratuit al acestora, daca pe parcurs, vor fi descoperite anumite aspecte neconforme.

 

Asigurand clientilor business cele mai calitative produse si cu o experienta de 14 ani in domeniu, iti punem la dispozitie o gama larga de sisteme si profile pentru usi si ferestre care sa se plieze pe cerintele tale. in plus, profilele realizate de noi inglobeaza materii prime prietenoase cu mediul inconjurator, sunt concepute pentru a avea un design modern şi au fost supuse tuturor testelor de performanţa existente la ora actuala, trecandu-le pe toate cu brio.

 

Ne poti contacta oricand la numarul de telefon 0374 078 888 sau accesa sectiunea noastra de business: klassprofile.ro

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem între 08:00-17:00.
Bună ziua!